Gustavsberg Duschblandare Coloric utlopp uppåt 150 cc Röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marmot W's Chelsea Coat Arctic Navy

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Svedbergs Tvättställsblandare Navona Krom
Damixa Tvättställsblandare Clover Easy

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDamixa Duschblandare Willow Krom Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Patagonia M's Down Sweater Cargo Grön
Patagonia M's A/C Shirt Adrift: True Teal

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Svedbergs Tvättställsblandare New Way Krom

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Svedbergs Badkarsblandare Love Me Krom

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The North Face M's Sequoia S/S Shirt Falcon BrunPatagonia M's Down Sweater Forge Grå (2019)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Svedbergs Tvättställsblandare Mr Hyde Krom
Icebreaker M's Tech Lite SS Crewe Shirt Prussian Blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hansgrohe Sargblandare Metris 3 håls

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. FM Mattsson Duschblandare Rogen 150 c/c Tvårattsblandare
Oras Duschblandare Cubista 160 cc
Bergans W's Oslo 3in1 Coat Outer:Dark Navy Mel/Inner:Dark Navy Mel

På tisdagen godkände ministerrådetHansgrohe Tvättställsblandare Metris 1-grepps 110 Med LyftventilHansgrohe Duschblandare Talis S För inbyggnadPatagonia M's Micro Puff Hoody Forge Grå (2019) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Oras Tvättställsblandare Optima 2700F
Axor Tvättställsblandare Citterio 3-håls

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAxor Tvättställsblandare Montreux 3-håls anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Craghoppers M's NosiLife Adventure LS Shirt Dark Khaki