My Little Pony Pyjamas turkos

HUGO NEDINA - Vardagsklänning - open blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

HUGO ETRIXE - Skjorta - open blå

HUGO EMIKE - Blus - open vitiBlås EBRO - Blus - rosaIlse Jacobsen RAINCOAT - Parkas - maroonInWear NARIA - Skjorta - vit smoke

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

I.scenery JRILIEN 3/4 BELOW KNEE DRESS - Vardagsklänning - victoria blåIVY & OAK GRAPHIC DRESS - Festklänning - snow vitIVY & OAK STAND-UP COLLAR - Blus - vitIvyrevel MAUD - Långärmad tröja - purpleJarlo CARLIN - Festklänning - navyJ.CREW SLIM PERFECT - Linne - vitJ.CREW NEW YORK - Sweatshirt - navyJ.LINDEBERG Huvtröja med dragkedja - stone grå melange

Tack ❤

Min tid är nu

J.LINDEBERG Sportkjol - vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Junarose JRMALLIE - T-shirt med print - lolly popJUST FEMALE JANA - Blus - brunJDY JDYWINNER - Långärmad tröja - navy

JDY JDYBASE MILO FRILL - Blus - salsaKings Of Indigo MAJESTA - Vardagsklänning - flame scarlett

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 KIOMI T-shirt med print - anthracite

Kylskåpsmagnet retro, ”We Can Do It!”

KARL LAGERFELD KAIA IKONIK - T-shirt med print - vitKaffe KARLA AMBER - Blus - smoked pearlKaffe HOLLY PEARL - Blus - grape mist

Kaffe ASTRID CARDIGAN - Kofta - midnight marine
1537437987500

khujo ABBIGAIL - Parkas - dark oliveKaren by Simonsen VERONIQUE DRESS - Vardagsklänning - magnetLavish Alice ASYMMETRIC WRAP ONE SHOULDER PANELLED BODYSUIT - T-shirt med print - nudeLost Ink WITH PLEAT DETAIL AND TRIM - Skjorta - vitLauren Ralph Lauren Fodralklänning - exotic rubyLauren Ralph Lauren JUDY ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - tomato rödLacoste LIVE T-shirt - bas - mascarponeLee ALLOVER LOGO - T-shirt med print - cloud dancer

Lez a Lez Vardagsklänning - rödLittle Mistress Fodralklänning - purpleLace & Beads MONICA - Festklänning - navyMissguided LONG SLEEVE BUTTON DOWN SKATER DRESS - Vardagsklänning - burgundy

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Missguided Plus EXCLUSIVE CURVE POLKA WRAP - Blus - grönMagic Nights Festklänning - navyblaumint&berry T-shirt med print - vitMassimo Dutti Skjortklänning - brunMadewell RUFFLE SLEEVE BUTTON FRONT TEE IN PAINTBRUSH DOT - Blus - deep navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

More & More Blazer - offvitMAMALICIOUS MLSAMANTHA DRESS - Vardagsklänning - monks robeMarella INGRID - Blus - cream

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Mango BLUSA TEIS - Skjorta - pastel rosaMarc O'Polo DRESS FEMININE SHAPED FLARED - Vardagsklänning - combo

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Marc O'Polo BLOUSE STYLE FIT - Blus - comboMarni Piké - vit

Miss Selfridge LEOPARD PRINT FUNNEL - Långärmad tröja - brunModström JONATHAN DRESS - Vardagsklänning - rich blåMonki PARAS - Långärmad tröja - rosa

MAX&Co. CASETTA - Blazer - graphite blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fiona Tapet Royal Classic 488046 gvlnpp2336-Hem & Trädgård

Mönster: EnfärgadUngefärlig färg: LilaKollektion: Royal ClassicUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4

Meningen med hela skiten…

Mos Mosh NELA - Skjorta - light blå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

New Look Curves CURVES STRIPE UTILITY - Skjorta - brunNA-KD ANDREA HEDENSTEDT FRONT BUTTON DRESS - Maxiklänning - orangeNew Look COWL MIDI DRESS - Fodralklänning - bright blå

15324212664902228635381886865163.jpg

New Look PLAIN SHIRT - Skjorta - bright orangeONLY Play ONPPETAL YOGA TRAINING CURVY - Tights - rhododendron

Noisy May STEHKRAGEN - Blus - gulNoa Noa ARTISAN DRAPE - Blus - multicolourNümph Blus - röd dahliaObject OBJMARIANN - Vardagsklänning - sky captain

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

ODLO Sport-bh - vitONLY ONLAVENUE STRIPE BOX - Långärmad tröja - high risk röd/navy/vitONLY OFF SHOULDER OBERTEIL MIT KURZEN ÄRMELN - Blus - rödONLY ONLNOVA - Blazer - night sky

Boken finns att köpa här.

ONLY PAILLETTEN - Sweatshirt - dark röd

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

ONLY Carmakoma CARSTATION RAINCOAT - Parkas - peyoteOYSHO Fleecetröja - dark blåSosao ELICA LEGGERA - Sweatshirt - blå dipinto

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Opus JAY SMOOTH - Kofta - iron grå melange
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Pieces PCTIF TEE - T-shirt med print - bright vit/love lovePedro del Hierro PRINTED FLOWING DRESS - Festklänning - rödsPolo Ralph Lauren HARPER CUSTOM FIT - Skjorta - vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • POSTYR POSCATHARINA CARDIGAN - Kofta - dazzling blå/rosa dogwooPULL&BEAR Långärmad tröja - gråSister Jane BUMBLE BUZZ - Blus - vitRagwear ALEXA ZIG ZAG - Jerseyklänning - navy
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Replay Blus - rödRich & Royal NEW VINTAGE LONGSLEEVE - Långärmad tröja - brilliant royal
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Ripe TEXTURED COCOON DRESS - Fodralklänning - crimson
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • RVCA MAI TAI HOODY - Luvtröja - cameo brunSamsøe & Samsøe MILLY - Skjorta - light blå

Over and out.

Klara