Pavo Vit Fasadarmatur Malmbergs glemgf933-Hem & Trädgård

Matt vitt glas frontpanel 100mm rörelsesensor avluftningsfläkt
Portrait of Paul-Eugene Milliet,Vincent Van Gogh,60x49cm Välj en sida

Woman itting by a Cadle,Vincent Van Gogh,61x45.5cm
Young Man with a Cap,Vincent Van Gogh,47.5x39cm

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 41 S1 Svart, Röd

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Rest from Work,Vincent Van Gogh,50x40cmOlive Grove,Vincent Van Gogh,60x50cmStrömförlängningskabel 25 m 3 x 1.5 mm² IP44 Röd sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Philips LED-lampa 2 st Classic 4,5 W 470 lumen 929001242901
Tuff retro Skylt Med bensin logotyp 20x30 cm
Cows,Vincent Van Gogh,55x65cm

New long sleeves men shirt Navy

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Världskarta No.18 40x50cmPoster - Leopard no.2 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Head of a Peasant Woman with Röd Cap,Vincent Van Gogh,43x30cmBakning - Siliconeform Hjärtan eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

7 Wonders - Leaders (Engelsk version) - Brädspel
Citatmagnet O.W. Holmes

Mimmi Philip HOG vit, Vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Hours Jump 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Still life with ham,Paul Gauguin,50x58cmPoster - Giraff Twins 30x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Polygriptång 240mmDammsugarpåsar Nilfisk GD 910Canvas LOVE 80x80

Läs mer...
Poster - Världskarta No.6 40x50cm
Poster - Lejon kungen No.4 40x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Electrolux Elite 1600-1700Tavla View Skyline SunsetDammsugarpåsar Hoover 2116
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Ide Line Atlantic 740-068Dammsugarpåsar Samsung VC-7100-SerieTavla Map Wood Multicolour att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z 723

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Oxy3System EL 7024
Dammsugarpåsar Siemens VM 15000 till 15999

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Electrolux EQUIPT EEQ30

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSkylt Norton GjutjärnGood Morning Bäddset 5837-A BOHO 135x200 cm vit32 Led Lights Rose Tree Warm Vit 60cm Home Decoration ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Candle LED Wax Plastic 10x20cm Home Decoration Light
4pcs Bath Set Leopard
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.2 40x50cm

Viktigt!

Poster - Du är det finaste jag har älskling 30x40cm
DELTACO grenuttag 8xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1,5m kabel, vit
König Videodörrkik

Kontakt

HQ LED-list med lätt installation, RGB, inom-/utomhus, 30 lysdio

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

HQ Dammsugarpåse E51 Electrolux (W7-50597/HQN)
969 Steve bord med häng klaff / 1790:-

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Mellanströmbrytare
DELTACO vägguttag, utanpåliggande UTP 1xRJ45, Cat5e (VR-12)

Stöd FARR!

Taklampa H22 cm i metall

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Sweet Guld no.1 A4 21x30cm