Electrolux EAP300 Luftrensar gtpzir1944-Hem & Trädgård

vidaXL Persienner aluminium 100x160 cm vit
Affisch Medium Karl XII Välj en sida

Poster - Creedit, liggande 21x30cm Förlag 14 maj 2019

Milk chocolate Round (ljusbrun)

Poster - Your mind is powerful No.4 40x50cm

Skrivbok SigtunaServis Natalie 36-delar i fältspatporslinYoung Woman in a Striped Blouse,Amedeo Modigliani,60x40cmNiagara Falls from the American Side,Fröderic E.Church,60x50cm

Läs mer
Vase of Peonise on a Pedestal,Edouard Manet,50x40cm
Nyheter 14 maj 2019

Janice till [PIAS]

Small Composition iii,Franz Marc,50x40cmSolcellsdekoration vindspel solAn old man asleep at the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cmPoster - Elefant Road 50x70cm

Julgranskula Blå Ingemar

Electrolux EAP300 Luftrensar gtpzir1944-Hem & Trädgård

Vakna upp fräsch och utvilad: Ren luft är avgörande för kvaliteten på din sömn. Luftrenaren är utrustad med ett flerstegs Pure Source™ filtreringssystem. Det tar bort smuts, damm, pollen och lukter i tre steg för att göra luften 99,97 % renare.

Lugn och säker: Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Sensorn reagerar på de minsta förändringarna så att du alltid kan vara säker på ren och frisk luft.

Lindra dina allergier: Många allergener, såsom damm, djurhår och pollen sprids genom luften. Filtreringsnivån på 99,9 % säkerställer att ditt hem blir en fristad även om du är allergisk. Dessutom rekommenderas denna produkt av Svenska Astma- och Allergiförbundet för personer med astma och allergi.

Diskret och minimalistisk design för alla hem: Electrolux diskreta design gör att denna luftrenare passar i alla interiöra miljöer. Passar enkelt in i din personliga stil.

Bli av med obehagliga lukter: Luftrenaren är utrustad med en luktsensor och ett kolfilter som säkerställer att obehagliga lukter, även cigarettrök, tas bort från ditt hem.

Aktivt kolfilter: Det aktiva kolfiltret minskar lukter på ett effektivt sätt. Kolfiltret för Oxygen används också som ett förfilter för att minska dammbelastningen i HEPA-filtret.

Filterindikator: Filterindikatorn talar om när det är dags att tvätta eller byta filtret.