Mora Armatur MMIX 40 utlopp ned Krom cc Duschblandare glemgf1825-Hem & Trädgård

Spegel i guld, yttermått 57x67 cm
Dammsugarpåsar Miele Senator GL Välj en sida

Karta över Örebro, Närke
Misty Park Bridge

( Väggdekor, Väggord ) Kontor

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Hoover Studio 500Dammsugarpåsar Siemens Super 713Tårtgafflar 12st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar AEG Smart 170.0
Smartwares Magnetkontakter Trådlös SA78M
Dammsugarpåsar Waves VC-106108.1

Egmont Kärnan, Kärnan, Barnspel, Se vad jag kan

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Lejon Zomba no.2 30x40cmPoster - Do more of what makes you happy No.22 30x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Polycarbonate Ice ScoopDammsugarpåsar Siemens Super 711 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Park west, Svart
Dammsugarpåsar Rowenta TB 05

Julgranskula Grön Robin

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ranex Vägglampa E27 IP44 (RX 1010-38R )

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Champion Dammpåsar Volta F1 5st 1Filte6.75" Thai Buddha Figurine GiftCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.BBQ 3pc Tool Set Tong Fork Turner Party UtensilPoster - Do more of what makes you happy No.7 21x30cmRanex Stolplampa för trädgården med rörelsedetektor (RX 1010-45S

Läs mer...
Poster - Kanin Love yourself - 2 40x50cm
Poster - Målat hjärta 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Wine delux 21x30cmGarant IP44 cable reel 25m AT-N05V3V3-F 3G1,5Poster - Diamant Allstar - Svart vit 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättISOTRONIC Mård bortstötare inomhus (90151)Proove Grenpropp 2-Väg JordadDELTACO vägguttag, utanpåliggande UTP, 2xRJ45, vinklad, Cat6 (VR att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Every day is beautiful 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Rotting-sittpall brun
Bread Bin Cream Ideal Storing

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - I´ll never let you go 40x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMatta Java Lin 70X200Arts in Stone Dotter - Presentpåsar vid köp av minst 3 stPoster - I love My Man 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
CUISIPRO OSTHYVEL MED TRÅD
S Jar-Coastal Living
Solsegel i polyeten trekantigt 360 x 360 x 360 cm

Viktigt!

IGENIETTI Kylstav
2 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars svart
Poster rött flygplan mot blåa berg, 50x70 cm

Kontakt

Poster Bergsklättrare, 50x70 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster fullmåne i bergen, 50x70 cm
Poster Gul cab i New York, 70x100cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Personal SureCut Plus Paper Trimmer - 30 cm - A4
Poster segelbåt söderhavet, 50x70 cm

Stöd FARR!

Poster Written paryres on a Holy wall, 50x70 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster abstrakt målning, 50x50 cm