Spider-Man Kortärmad pyjamas svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Partyslinga LED Flerfärgad

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Teddy Organics Nalle Otto
vidaXL Paraplyställ paraplyer stål svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVärmeljus Happy Birthday Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Äggkokare för Micron
Laguiole Steak Fries Set

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljusslinga - Utomhus, svart gummi

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Eppicotispai Köttbulletång ø 5 cm.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bolibompa SpeletLama Sparbössavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Diesel injektor verktyg
Metalllykta LED Vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Cornflakes / Müsli dispenser

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Korkhållare
Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm
Staropramen Glas

På tisdagen godkände ministerrådetBacon & Ägg MicroskålWellie Muddy Boot Shoes Mud Dirt Wiper BrushSmall Heavy Duty Garden Bag Collecting Rubbish Waste Grass Tidy den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Barbeque Cover Large Flatbed All Weather Protection cover
5pcs Telescopic Paint Set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Pooltillbehör Vattenfall LED-belysning anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Einhell Vinkelslip TC-AG 115