Walkera Race Copter flygbatteri Passar till: Walkera Rodeo 150 FPV


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ubbink Nevada vattenfall rostfritt stål 90 cm med LED-lampor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Only - onlFirst SS Mix Top Blommig, Ljusrosa
Draper Tools Hopfällbar arbetsbänk svart 68027

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTristar 12-i-1 Matberödare MX-4163 820 W 2,4 L Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Steinel HG infraröd termometer HG 2620 E 007553
Massive Callas Vägglampa krom 1 x 40 W 230 V

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bäddset - Påslakan His Side Her Side Grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Julgranskula Blå Ann

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gre Poolöverdrag för vinteranvändning Ø 300 cmvidaXL Badrumsunderskåp massiv teak 132x45x75 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Woman with röd rose 40x50cm
Kandelaber i mattsvart 23 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Medisana Digital köksvåg KS230 rostfritt stål 5 kg 40465

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. SEC24 Dummy-kamera utomhus 2 st svart DMC440 19x6,5x8,5 cm
My Örngott Hjärta
Barfat

På tisdagen godkände ministerrådetIrwin Xpert Bågsåg för råträ 533 mm TXP1624533000vidaXL Bäddset 4 delar 155x200/80x80 cm svartEGLO Taklampa NORHAM svart och brun 49779 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kerbl Elstängselrep Profi PE 400 m 59506
Hailo Soptunna Big-Box Swing storlek XXL 71 L svart 0880-701

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenIrwin HSS Pro Koboltborrsats 15 st 10503990 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Modern stor dekoration HOME m ledbelysning uterumsbelysning