Projektorlykta Enhörningar Junior Knows

Ljusstake Twice - Lila

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Nocto Ljusstake Grön

Medical Medium Liver Rescue 9781401954406Ljusstake Tall 33 cm - Rostrött/MässingCult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Hjärta RödVäggdekor väggord väggtext It is the little things that

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

LED-vitrinbelysning Barthelme 62513827 3 W Varmvit VitLED-utomhusbelysning tak DioDor DIO-LED18x1DVL22SoKW 18 W Dagsljus-vit SvartUtomhusmarkbelysning LED Heitronic Taipeh Rostfritt stål, SvartLykthus 4-kant med rakt väggfäste utomhusbelysning – MellanSonet LED pollareUtomhusbelysning dekoration easymaxx LED LED fast installerad 01033 BetonglookWillson Filter 1001619 Filterklass/skyddsnivå: A1 10 stNaturlatex Handskar för elektriker Storlek (handskar): 8, M EN 388 , EN 60903 Electrosoft CLASSE 0 / 1000 V AT. 3 T8 2091907 1 par

Tack ❤

Min tid är nu

Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 11, XXL EN 388 CAT II FerdyF. SECURITY 1905 1 par
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Kotte Grå bakgrund 21x30cmESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 45 S1P SvartESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 45 S3 Svart, Grå, Blå

Hörselproppar 34 dB Engångs 3M 1120 200 parHörselkåpor impuls 26 dB 3M Peltor SportTac MT16H210F-478-RD 1 st

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Cars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cm

Night Mission med fordon

Ehmann 4660c0810ch Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Halogenlampa, LED-lampa VitHundvalpar Kuddfodral 40x40cm BlåvitTamiya TT-01E Subaru Impreza Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD Byggsats

FrSky Taranis Q X7 Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 16
1537437987500

RC Motorflygplan Flite Test Bronco 1086 mm ByggsatsRC Motorflygplan E-flite Convergence VTOL 650 mm BNFRC Segelbåt Reely Triumph 800 ARRModellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332619 Passar till: Multiplex TwinstarReely 511396 ReservdelBorstlös regulator för flygmodell ROXXY BL Control 960-6 70 A9-kanals mottagare Spektrum AR9350 2,4 GHzYankee Candle Classic Small Jar Garden Sweet Pea Candle 104g

Futaba T4GRS-R304SB 2,4 GHz T-FHSS Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagareKnopp - Turkos blommaReservdel Reely 10652+10653+10654+10655... StörtbågssetReservdel Reely 302020C Servo Saver

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Spänningsmodul 2-4S, XH GraupnerEagle Hålslagare med 2 hål BlåÄggform - moln, stekt äggPoster - I´m sorry No.2 30x40cmRhonda

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

JUSTUS Pendel SvartTaklampa svart/koppar NARMADACOCO Chocolate Vit gold No.3 70x100cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kids Concept, Kudde, Neo, mammutFilament LED-lampa, E14, 280lm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Blus RillaOnly - onlIsa 3/4 Crochet Top, Korall

Whyröd Karolina Cherrie skjorta, SvartVäggfäste med hängande hund RottweilerVäggdekor - Fåglar på kvist #4 VIT

Dr. Denim Bix kjol, Svart med grå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Schneider Electric 40-315w Renova Svart Och Elektronisk Trafo Dimmer Glödljus pnkalo1986-Hem & Trädgård

Transistordimmer 10 A/230 V för infällt montage i apparatdosa c/c 60 mm. Bakkantsstyrning. För reglering av glödljus och elektroniska transformatorer som är godkända för ljusreglering. Dimmern har softstartupptändning vilket är skonsamt för ljuskällor. Dimmern har inbyggt kortslutnings- och överlastsskydd, återställs automatiskt. IP20. Dimmern får inte anslutas till konventionell transformator eller till lysrör, då blir den förstörd. Termoplast.Märkspänning: 250 VGlödlampa: 40-315 WElektronisk transformator: 40-315 VAFärg: SvartLämplig för skyddsform (IP): IP20

Meningen med hela skiten…

Svanefors Pläd 125x150 grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Body Newborn Bambu med rävMinnie Mouse, Pyjamas, RosaSpider-Man Kortärmad pyjamas vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Baby på kuddeOscar of Sweden Mörkgrå Linneskjorta Skjorta

New long sleeves men shirt wine rödLED-lampa, Kron E14,10W, 3000k, VarmvitVäggdekor väggord väggtext Be awesome today!Sort Svart Girlhood Sandaletter

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Jingle bells, Puss på digHummel Fashion Stadil Oiled JR sneakers, MörkgråPoster - I love Ice Cream 40x50cmTed Smith Cykel Design Kopp & Fat Set med 2

Boken finns att köpa här.

TY Teeny Tys Seaweed Rosa säl

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Barbie Fashionistas Rosey Romper nr 73Ever After High Legacy Day Briar BeautyHello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/Blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Roterande ljuslykta med julgranar
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Funny Egg luftfuktare med färgglad belysning, BlåBezzerwizzer OriginalCatan - Städer Riddare: 5-6 spelare - Brädspel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Star Wars: Loopin' Chewie Brädspel SpelIstanbul: The Dice Game - BrädspelBamse spel 4 i rad barnspelTash-Kalar: Nethervoid - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kuddfodral med läpparBritax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Storm Grå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Jonathan Wrenchworth - Kylarköping Cars bilar - Metall
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Maskros liggande 21x30cmTretorn Terräng Gummistovel (Herr / Dam)

Over and out.

Klara