Ed Hardy - Montage
Vaxkaka Soft Blanket
Vit Gardenia vaxkaka Yankee Candle

MIN AMBITION

Rödvinsglas i kristall - Kärleksgåvan - Få 6 glas betala för 2!

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Kärleksgräs elegans 200 frö

JAG VILL HJÄLPA DIG

Plåtskylt Aral

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Spiderman Spindelmannen, Badlakan,Handduk

LÄS MER

Gul Rose - Gul ros
Flaggor
Vinflaska Flasköppnare och Korkskruv
Överstrykningspennor - Markeringspennor - 4 st Neon
Frukostskål - Sosa Blossom
Genuttag med strömbrytare och 6xCEE 7/4 uttag
Affisch Mini Gös
Lupin Gallery rosa 15 frö perenn
Om jag kunde ge dig.. Väggord

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

vidaXL Sängbord trä vit

Skrivbok Knivsta
Glasunderlägg "YOU´RE HOME EARLY..."
Ananas vit porslin liten
Termometerfabriken Termometer Ute Metall Kronstadt Johan skjorta, Blå
Vatten besparing huvud adapter luftare kontakt

Radiostyrd Dumper med tippbart flak 280mm, 2.4G

29.10.2018
Poster - Audrey Hepburn 21x30cm
Solcellslampa Galaxy Rosa

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

More Beauty Pinnkam - Lila Sushi roller - Laga sushi hemma!

Poster A3 30x42cm Som En Jævla Klisje

Poster - My Hero My Soldier My Daughter no.1 30x40cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Hjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Tjej"
U-tab Vita

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Pablo svart
Kupol Dummykamera IP44 Svart
Elisabeth Örngott Hjärta

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Förvaringsask / Förvaringsbox - Mini (4 cm)

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Affisch Mini Rosenkattost Skrivbok Dotter
Poster Svamp

Axor Tvättställsblandare Carlton 180 3-håls gaylja1696-Hem & Trädgård

Axor Carlton3-håls tvättställsblandare 50- ComfortZone 50- Överhäng 136 mm- Normalstråle- Flödesmängd 5 l/minut- Keramikventiler varmt/kallt 180°- Temperaturbegränsning ej inställningsbar- Med lyftventil- Ljudklass: I- Flödesklass: AVarumärke: AxorTyp: Tvättställsblandare
Sagaform Fresh yoghurtbägare 30 cl Gul
Batteridriven ljusslinga fruity med timer funktion 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.