Klättermusen Heidrun Shorts Raven 2.0 glemgf1950-Klättershorts

Poster - Royal init - Sunglasses rosa fade 21x30cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 81 Välj en sida

Dammsugarpåsar Waves VC-100689
Poster - Lejon Zomba no.1 40x50cm

Odd Molly Flower Fantasy, Mörkgrön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,14x24CM WOOD EFFECT PINEAPPLE ORNAMENT17 Inch Natural Pepper MillDammsugarpåsar Samsung VC3100 Home Clean sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Uppläggningsfat 40cm 3-delar Juletid m. guldkant
Poster - Fashion Body no.7 40x50cm
Charlie and the Chocolate Factory - Willy Wonka (Depp)

Heavy Steam - Brädspel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fototapet Window Forest Lake Water NatureTennsoldat Drum Drum Glitz Filipiniana Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT3 Candle Holder Aluminum Metal Vintage Decoration Gift eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Runners Elastic 5.0 Gul
45x25cm Wooden Distressed Wishing Merry Christmas&Happy New Year

Julgranskula Grön Elin

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

29CM METAL SNAIL BIRD FEEDER IDEAL FOR GARDEN

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Landskap handmålad oljemålning på duk, 90x120 cmPoster - Min älskling 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Ananas Topical - Svart vit No.1 30x40cmPoster - Vilda djur barn 40x50cmBosch Matberödare MCM3501M Rostfri

Läs mer...
Poster - Smink mix 30x40cm
Poster - LOVE svart fade in 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Ananas Rainbow - Svart vit 21x30cmHousegard Brandstege 4,5 m EL45SPoster - G klav Svart med Blå bakgrund 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - My Hero My Soldier My son no.4 40x50cmHQ Dammsugarpåse AEG GR 28 (W7-50013/HQN)Koppar med fat - Plenitude Vert att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Ankare Guld no.2 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 20 mm
Fototapet Non woven - Las Vegas

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Karta över Förslöv, Skåne

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 10mmAbstrakt, ingår 3 delar, 160x90 cm2 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars brun ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Solsegel i polyeten trekantigt 360 x 360 x 360 cm
SENCOR Brödrost för 2 skivor Vit
SENCOR 3 i en Smörgåsgrill / Våffeljärn / Grill
Poster luftballonger över berg, 50x70 cm

Viktigt!

Poster tromb, 50x70 cm
Poster båt på strandkant, 50x70 cm
poster gammal amerikanare, 100x125 cm

Kontakt

Poster Illustration abstrakt, 50x70 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Isgrotta, 50x70 cm
Poster målning musiker, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Distress Marker Penna - Tatteröd Rose
Poster Rusty car, 21x30cm

Stöd FARR!

Bilbarnstol 9-36 kg, justerbar höjd, extra mjuk blå/svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Figurskärplatta - A4 23x30 cm