Patagonia M's Quandary Convertible Forge Grå Pants glemgf1883-Zip-Off Byxor

Trähjärta farfar
Dammsugarpåsar Hoover T 1500 till 1599 Välj en sida

Tvålpump Hexagon
Storey Dish Drainer Plastic Cream Brun

Kruka 33 x 33 x 70 cm beige DION

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Andersson VMC 3.1CRYSTAL RED AND GOLD GLASS IN MOTION SCULPTURE 36CMDammsugarpåsar Bosch BGL35MOV11 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Elephant Ornament Figurine Gift Idea Gold
14 INCH 3 DIVISION VEGETABLE DISH STAINLESS STEEL
Dammsugarpåsar Siemens VS 06G 1000- 9999

Carson City: The Card Game - Brädspel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.SALAD SPINNERDammsugarpåsar Rowenta Allergo Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Schneider Exxact Vägguttag 2-vägs jord skr BP Vit (WDE008285)Charlie and the Chocolate Factory - Willy Wonka (Depp) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

20 LED Ljusslinga för Flaskor, Dekoration mm
Dammsugarpåsar Bosch BSGL 2MOVE6

Paw Patrol - Magic Handduk 30 x 30 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ranex Vägglampa för utemiljöer med SMD-LED (5000.465)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Do more of what makes you happy No.13 21x30cmPoster - Women with röd rose svartvit 40x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.König Smart eluttag för SAS-CLALARM system (SAS-CLALSPE10)Poster - Kanin Always cute 21x30cmPoster - I love My Cat No.2 21x30cm

Läs mer...
Poster - Ananas Topical Nnightmare 30x40cm
Valueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 5,00 m kabel svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Heart wine 40x50cmPoster - Ananas Grön Tropical 21x30cmProove Grenuttag 6-Väg Brytare Jordad 0,8M 1,5Mm3
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDeltaco Vägg/Genomgångsdosa för skarvning, utanpåliggande (VR-37Poster - Keep Smile 21x30cmPoster - Do more of what makes you happy 3 40x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
C.K. Skruvmejsel bits (T4522)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
JO!E Ostrivare med förvaring
Poster - Sweet Guld no.3 A3 30x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kopplingsröduceringsarmatur för mässingsrör x male 1/2 "x 3/8"

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - A smile is the prettiest no.8 30x40cmPanda komposittrall 27x135, 25 kvm Mörkbrun KomplettPoster målning stad, 50x70 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster ostar, 50x70 cm
Karta över Brastad, Bohuslän
JO!E Fresh Flip Citronbehållare

Viktigt!

Plattformsvagn hopfällbar max 150 kg
Poster Vithaj, 50x70cm
Poster Norrsken och stjärnor, 50x70 cm

Kontakt

Poster skog, flod och mörka moln, 50x70 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Juniorsax - L: 13 cm - Högersaxar - 12 st
Poster Lighthouse format, 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

poster bilkö i paris 1950-talet, 70x100 cm
968,958,965 Bord + 2 Stolar med grå tyg sits/ 2550:-

Stöd FARR!

Precision Pen 0,1 mm - Svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reflexväst / Modern reflekterande väst | Olika färger