Teddykompaniet, Miffy L Rosa


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Värmeljushållare, dia. 8 cm, H: 7 cm, 12st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vaude Mark L 2P
Christmas Wooden Hanging Snowflakes and Snowmen x 12

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRam med glas, stl. 21x16 cm, innermått: 16,7x11,7 cm, furu, 1st. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Nature Djurskrämma med ultraljud 6060155
En Elegant Kvinna, 66x43x31 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Twister Grönsaksskalare

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Eppicotispai Sporre dubbel, rostfritt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Palettblad Wizard Coral Sunrise 20 st frönSkoputsarlåda, stl. 43x25 cm, H: 7 cm, furu, 1st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Fardin et Pont Japonais,Claude Monet,50x50cm
Tvättkorg single svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kylskåpsmagnet, ”VIP ONLY”

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kuddfodral Tallyho Stig Lindberg
Philips myLiving Spotlight Zesta 3x4,5 W vit 564933116
vidaXL Gardiner skira 2 st varp 140x175 cm blad vit

På tisdagen godkände ministerrådetFläkt till iPhone / Apple - Mobilfläkt (Vit)Fototapet Eiffeltornet på natten - en kvalitetstapet till marknaJulsnöre 6st x 3 olika färger den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Good Morning Bäddset 5554-P Feathers 155x220 cm sandfärgat
Camping Outdoor Essential Gift Set Compass,

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Toalettsits med mjuk stängning MDF vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sealskin Duschdraperi Piega 180 cm grå 233591311