Tapet Mormors Tid 4831-1 Paintpart gjwxnk2107-Hem & Trädgård

Sister Jane REIGN DOWN CAMEO - Blus - light blå
Q/S designed by Linne - latte Välj en sida

Ragwear TANYA - Jerseyklänning - indigo
Derhy DIADEME ROBE - Festklänning - blå

Tapet Mormors Tid 4831-1 Paintpart gjwxnk2107-Hem & Trädgård

Sandudd Oy har tillverkat tapeter ända sedan 1885. Under dessa 121 år har vi upplevt många varierande stiltrender. Vissa faller periodvis i glömska, medan andra lever kraftfullt vidare. Med hjälp från Museiverket har vi gjort denna kollektion, Mormors tid, med ett urval av de mest betydande stilarna. Det äldsta mönstret kommer från 1875.Sandudds långa historia hade inte varit möjligt utan en oavbruten produktutveckling. Produktavdelningen har alltid baserat sig på kundernas önskemål. Just nu kan man tydligt se en ökning av efterfrågan på nonwoventapeter. Därför trycks Mormors tid på en bas nonwoven. Det betyder enklare tapetsering – Limma-vägg-metoden. Bra att veta, speciellt för dig som ska göra jobbet själv.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Mormors Tid
Rich & Royal FELPA CREW - Sweatshirt - spring rosa
River Island Blus - mango
River Island Petite T-shirt med print - vit

Rosemunde Linne - soft rose