Altra Superior 3.5 Trail Shoes grå/purple Running W's gifefq1199-Barfotaskor & Minimalistiska

Pommes Frites skärare
TräHjärta Morfar Välj en sida

Light Hill ljusstake svart

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Vita Rosette sladd med takkåpa, Vit

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Färgsprakande fiskar Kakeldekor

Karta över Jönköping, SmålandVinställ med tillbehör i box

Dammsugarpåsar Andersson VMC 1.1 Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Äggseparerare - Äggulan från Äggvitan (Vit)
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerNora Örngott HjärtaGastromax Crêpes/pannkakspalett 34,5 cm av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Väggord - Amor Vincit Omnia

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Pedalhink, grönFrukostskål - Hortensia Blå

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

vidaXL Sängbord med 2 lådor vit  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Zoolight Savannen batteridriven ljusslinga 8 LED

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Yankee Candle Summer Scoop Small Jar 104g

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avTogether we make a family, Väggord / VäggtextHQ Parkettborste diameter 35 mm med naturhår (W7-60365N)Bosch Skaftdammsugare BBH21830L 18V vardagen på egen hand.

Moscow 9 Variant: Vänster

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaBågsåg 620 mm saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Väggdekor - Duschar med bubblor STOR Vit

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Citatmagnet Selma LagerlöfSmörkniv med dalahästverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Alligator Lökskärare

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterNORDIC HOME CULTURE filterkit till Trivas (ARPR-100)vidaXL Snurrbara barstolar utan armstöd 2 st konstläder svartvidaXL Hemma gästhanddukar 10 st bomull 500 gsm 30x50 cm vit

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktbeskrivning

Förstärkt och minimalistisk terrängsko som är redo för action

Altras Superior 3.5 är en terrängsko med bra grepp och låg vikt. Skon har en FootShape-tåbox, som ger tårna skönt och luftigt utrymme när du springer i tuffa uppförs- och nedförsbackar. Terrängskon har Zero Drop, som ger dig ett naturligt löparsteg och bra stabilitet under löparpassen. Den har också en TrailClaw-yttersula, med bra grepp under snåriga terrängförhållanden. Superior 3.5 är försedd med en StoneGuard-innersula, som skyddar mot vassa stenar. Sulan är urtagbar, och kan enkelt plockas ur när du springer på mjukare underlag.

Gällande uppdateringar från tidigare versioner har skon numer har ett ännu mer hållbart material på ovandelen. Dessutom har Superior 3.5 fästen för Altras egen suveräna 4-point gaiter. Genom att köpa till en gaiter blir ännu mer skyddad från väta, vassa kanter och smuts när du springer rakt ut i terrängen.

Storlekstips: I jämförelse med vissa andra skomärken kan Altras skor vara lite mindre, Altra rekommenderar därför att du går upp en halv storlek över din vanliga skostorlek. Och för att ta ett riktigt bra beslut, mät foten och använd vår storlekstabell.

Altra har på kort tid blivit mångas favoritmärke. Med en bakgrund i ultralöpning var skorna till att börja med mest kända bland långdistanslöpare. Idag är de omtyckta bland alla som söker kombinationen av deras två främsta kännetecken, nolldrop och rymlig tåbox. Att skorna har nolldrop betyder att höjdskillnaden mellan häl och tå är noll mm, de är alltså helt platta. Den rymliga tåboxen förklarar sig själv, det är gott om utrymme för tårna att röra på sig och ger fullvärdig kontakt med underlaget. Dessa två egenskaper tillsammans gör att du kan springa naturligt och landa stabilt på framfoten med en kroppshållning som minskar den nedbrytande och skadedrabbade påverkan i nedslaget och ger dig full kraft i frånskjutet.

Detaljer

 • Fully Cushioned Zero Drop - ger stötdämpning och låter foten följa ett naturligt rörelsemönster
 • FootShape-tåbox ger foten arbetsutrymme och tårna chans till balans och styrka
 • StoneGuard-innersula skyddar mot sten och andra ojämnheter
 • Förstärkt ovandel i ventilerande mesh
 • Traditionell snörning
 • Läst: PFS-W passform för kvinnor
 • Stötdämpning: Lätt
 • TrailClaw-yttersula ger bra grepp
 • 4-point GaiterTrap - Fästen för Altras gaiter (gaiter ingår ej)
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Extra Information

Neutral

Mer
Specifikation
Användningsområde
Träning  
Löparskor
Löpstil: Neutral
Dämpning: 0 mm
Material
Yttermaterial: Syntet, Mesh
Skotillbehör
Förslutningssystem: Skosnören  
Dimensioner
Drop: 0 mm, Sulhöjd: 21 mm
Vikt
232 g  
Material
Ovandel: Mesh i Quick-Dry Air, Innersula: 5 mm Contour- fotbädd med urtagbar StoneGuard-innersula, Mellansula: EVA/A-Bound Blend med InnerFlex, Yttersula: DuraTread TrailClaw-gummisula
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
911709

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Oregano grekisk 300 fröAttralux LED GU10 35W Ej dimbar 6stDammsugarpåsar Hoover SensoryOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Poster - Shine like a star no.1 30x40cm