Elmotor för modellflygplan BL Outrunner 2216/55 10-25 ROXXY kV (U/min per Volt): 800 borstlös V vomuxj3865-Hushållsapparater

Carisma - Skjorta 8020, Svart
Superdry Nordic skjorta, Grå Välj en sida
Isformar - Pussmun
Voerhtje W Rainset, Svart
Craft Tempo Halfzip, Women, Rich/Melange
2XU Tech 360 Vest, Dam, Cherry Sosa/Ink
Kompressionsstrumpor Löpning, Blå

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Svart La Mia Sandaler
Poster - Malmö 40x50cm

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Bianco Low Pionty stövlar, Svart

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Koppel/ handukshållare - 3 kroks Berner Sennen
Hummel Fashion Aarhus Classic sneakers, Vit

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.

Spider-Man Gymnastiksko marinblå
Väggdekor/Väggord Rikedom är inte pengar
ECCO Snow Mountain vinterstövlar, Violet
Happy Friend, Badbalja med tillbehör
Gosedjur Gräshoppa

Diskussionen om varför Android-telefoner har en liten haka nederst på framsidan har fått en officiell motivering från Huawei.

PLAY-DOH glitterlera
Poster - Lejon Moon 40x50cm
Care Bears Medium Mjukdjur Harmony Bear

Den en gång så lovande hörlurstillverkaren Bragi meddelar nu att de helt slutar tillverkar hårdvara, och fokuserar på att licensiera AI istället.

Trots tidigare rapporter om att personal flyttas från bilprojektet Titan har Apple nu värvat ytterligare en profil från elbilsikonen Tesla.

My Litte Pony Gosedjur Plush Rainbow Dash

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

Kuu Kuu Harajuku Fashion Swap Fun Angel Doll

Kod i Android-versionen av Apple Music pekat mot att den strömmande tjänsten snart kan funka på Chromecast.

När Apple jagar nya intäktskällor skapas också nya risker för användarna. Hur mycket kommer framtidens Apple att pocka på vår uppmärksamhet i form av pushnotiser och reklam?

Skrållan Sulky
Roborally (2016 Version) - Brädspel

Sony slår ihop avdelningar för TV, ljud och mobiler till en, och kan på så sätt maskera hur dåligt det faktiskt går för den mobila avdelningen.

Elmotor för modellflygplan BL Outrunner 2216/55 10-25 ROXXY kV (U/min per Volt): 800 borstlös V vomuxj3865-Hushållsapparater

Borstlösa motorer med Neodyniummagneter är de modernaste eldrivningarna. Särskilt med ytterlöpande motorer som inte behöver någon växellåda står motorer med kraftigt vridmoment och hög vekningsgrad över ett brett effektspektrum till förfogande. Tack vare sin konstruktion kan ytterlöpande motorer, utan växellåda, driva stora propellrar.
Mafia de Cuba - Brädspel