Taklampa grå DRAVE

Vero Moda - vmEdna LS Blouse, Offvit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Vero Moda - vmClaudia LS Shirt, Blå

Vila - Vistasia SS Lace Top, OffvitVero Moda - vmOlivia LS Shirt, BlåOnly - onlMona Button Rib Top, SvartLjusstake Stjärna svart metall 10 ljus

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Junarose Annika skjorta, BlåEfashion Chana - Blus H7154 BladmönstrerPoster A3 30x42cm Flour Dancer VitSvanefors Löpare 35x140 svartSvanefors Löpare 45x140 orangeJulgranskula Röd ThomasVäggdekor väggord väggtext Guardian angel pure and blight STORLarm med magnetbrytare, fjärrkontroll, 120db

Tack ❤

Min tid är nu

Miraculous Pyjamas vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor väggord väggtext You are the lord of this ringLEGO Star Wars Pyjamas gråExklusiv Vin Kylarstav

Lindbergh långärmad skjorta, SvartSjöjungfru filt i hög kvalitet för vuxna. Mermaid tail blank

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Oscar of Sweden Kamelfärgad Rutig Skjorta

ZUMBA Pendel Guld

Oscar of Sweden Blå- Och Vitrandig SkjortaDISKTRASA "SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE"Fårskinn, grått svarta toppar XL - Långhårigt

Craft Tempo Halfzip, Women, Rich/Melange
1537437987500

Väggdekor PussmunnarVäggdekor Love till sista andetagetVäggdekor väggord väggtext Det här köket är kryddat medECCO Shape sandaler, VanilleNature Emma skor, VitSelected Baxter chelsea boots, SvartMagiskt badlakan - SerisECCO First sneakers, Rosa

LED slinga dekorationsbelysning 2mJellycat, Bashful Kanin Cream Medium 31 cmHängande trähjärtanTY Teeny Tys Diva Papegoja

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

The City Girls KylskåpsmagnetJellycat, Ocean Life Skye Sjöstjärna 34 cmSkylt, Message heart - FarfarMy Little Pony Equestria Girls Twilight SparkleSkönhet set 37 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Teddykompaniet, Miffy XL VitPoster - Seafood diet A4 21x30cm2 st Tesilar, Tea-silar, i form av en not, tesil

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Roborally (2016 Version) - BrädspelBamses Gympaspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Game of Thrones: The Iron Throne - The Wars to Come - BrädspelTwister Blindfolded

Vast: The Crystal Caverns BrädspelTärningsset D6 - Vortex Solar (CHX27823) - BrädspelPunct - Brädspel

Trådlös övervakningskamera FullHD 1080p

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

gott grillat! 9789177833116 och Enkelt, pnkalo3500-Kokböcker

Meningen med hela skiten…

Altiplano: The Traveller expansion - Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kids Concept LeksaksgodisBritax, B-Lite Steel GråDidriksons, Slaskeman Regnställ Grön/Marinblå

15324212664902228635381886865163.jpg

Haglöfs Mila Rain Set (Herr) Tarn BlåVisent Buffalo Creek 2P

Väggdekor väggtext väggord - BarnfötterEffortless rojo, RödSneaky Steve Stoked High Sneaker, Dam, Light BeigeIsform Hjärna

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggord - Hemma bra men Husbil bästSneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, NavyElastiska supertunna skosnören (Vita)Drinkspel Flipperspel

Boken finns att köpa här.

Bliz Active Motion+ Dark Blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

MIKROFON LITECOM M LÅNG SLADDMjuky - Isbjörnen Flora GosedjurTactic, Barn Alias (SE)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Netgear Arlo Baby ABC1000
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Frontier Pilates Set Träning Sport Motion RosaChampion Vattenkokare Rostfri 1 lPoster A4 21x30cm Three Glaces
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Korkskruv Kapsylöppnare VinöppnarePoster A3 30x42cm FjäderPoster A4 21x30cm GracePoster A4 21x30cm Highland Cow
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Julgranskula Röd AntonYankee Candle Classic Large Jar Turquoise Sky Candle 623g
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - COCO Guld vit A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Alfabet stor och liten Blå No.1 21x30cmPoster - Zebra Paradis A3 30x40cm

Over and out.

Klara