Hammare 16oz. 780g. 32cm. Godkänd enligt GS/TUV standard


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stekt Ägg Äggkopp

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mitt nya raw food-kök 9789174247817
Bolibompa Spelet

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPopcornbägare Röd/Vita Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pop-Up Papperskorg Halloween
Ljushållare Döskalle

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
COCO Chocolate Vit gold No.1 70x100cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kruka Bubbel 22cm Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Soptunna med sensor 62 L rödDr Who Handduk, badlakanvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marilyn Monroe - Spegeltavla / Pubspegel / Barspegel
Flytande Ögonljus

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Elektriskt Pannkaksjärn

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Shower Holder Suction Cup Holds in Place Swivel Arm For easy use
Drinkpinnar i Glas
CANDLE LED WAX 3 PCS HOME LIGHT DECORATION SET WITH WAVE EDGE

På tisdagen godkände ministerrådetVilleroy And Boch Artesano Montagne Oval Serving Dish 43x30cmCOPPER CANISTER BISCUITS STORAGE IDEA HOME RESTAURANTSet of 4 Clip Seal Storage Jars den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bordsduk Thomas Tåget
Ceramic Colour Change Solar Light

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEsschert Design Sittkudde med magnet grön BL102 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ProfiCook Elektrisk vattenkokare PC-WKS 1123 0.8 L 2000 W