High Peak Rödwood -3 Sleeping Dark Grå Bag qqmwda895-Syntetsovsäckar under -10

Axor Tvättställsblandare Citterio E 125
Axor Tvättställsblandare Urquiola Välj en sida

Axor Tvättställsblandare Citterio 3-håls
 
Icebreaker W's Tech Lite SS Low Crewe Shirt Kingfisher  
 
Axor Tvättställsblandare Montreux 3-håls

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Hansgrohe 4-håls Inbyggnadsdel För KarkantAxor Tvättställsblandare Carlton 1-grepps 60

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Salomon W's Agile LS Tee Medieval Blå/Sodalite


Lämna en intresseanmälan
Hansgrohe Tvättställsblandare Focus E 1-grepps Med Lyftventil
Gustavsberg Duschblandare Estetic Termostat Anslutning Upp Svart
Fala Väggmonterad Duschblandare Alicante Mässing 75773
Icebreaker M's Sphere SS Crewe Shirt vintage röd
Grohe Tvättställsblandare Veris 32186

Komplett och unik utbildning

FM Mattsson Badkarsblandare Garda 40 CC Uppåt

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Hansgrohe Badkarsblandare Metris Classic 1-grepps
Mora Armatur Badkarsblandare Rexx T5 160 cc Krom/Svart
Didriksons 1913 W's Silje Parka Peat
Oras Tvättställsblandare För Fritidshuset Safira 1003F
Mora Armatur Duschblandare MMIX T5 40 c/c utlopp ned

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Unidrain Panel Highline Utan Ram Borstat Rostfritt Stål

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
The North Face W's Exploration Convertible Pant Asphalt Grå
Honeywell CZ2104EV2 Värmefläkt

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
[pro.tec]® Oljeradiator-1000W-39x13,4x37cm-9 ribbor-vit
Philips AC1214/10
Smartwool Mountaineering Extra Heavy Mid Calf Grå/Crimson (010) (2019)

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Hansgrohe Tvättställsblandare Metris Classic 1-grepps Hög Modell
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • vidaXL Spänningsomvandlare 600-1200 W med USBSchneider Electric Strömbrytare Trapp 1 Pol Inf Renova Svart BlisterHabo AD-lås 890 Vänster Svart
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Hansgrohe Tvättställsblandare Focus 1-grepps 190
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Hansgrohe Tvättställsblandare Focus 1-grepps 100 Långt Handtag
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Haglöfs W's Bivvy II Down Parka Blå Ink/Steel Sky

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Grohe Glashållare Allure 40278. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Oras Tvättställsblandare Cubista 2806

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatOras Bidéblandare IL Bagno Alessi 8518 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Hansgrohe Tvättställsblandare Focus långt handtag

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Boråstapeter Shades of Chalk Surface 3031
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Oras Bidéblandare Cubista 2818

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Oras Tvättställsblandare Optima 3V 2701F

Produktbeskrivning

Tre-säsongs-säck för enklare äventyr

Sovsäck med syntetisk Dura Loft-isolering som behåller sitt loft och värmande förmåga även när det blir fuktigt. Redwood -3 är testad enligt branschnormen EN 13537 för att ge sovkomfort vid 3°C / -3°C.

Sovsäcken har en separat dragkedja vid fotboxen som tillåter mer ventilation och en ficka för kudden i huva för mer komfort. Den är justerbar i huva och axlar samt har en självlåsande tvåvägsdragkedja i konstruktion för att inte fastna i tyget. Håller varmt på äventyr i den fria luften under vår, sommar och höst.

* Sovsäcken är testad enligt den gemensamma branschnormen som heter EN 13537. Normen ger ungefärliga temperaturer i vilka en normal man respektive normal kvinna ska kunna sova komfortabelt utan att frysa. Komforttemperaturen anges för dam och den lägre temperaturgränsen anges för herr. Normen ger en bra fingervisning men du kan göra mycket för att påverka din sovkomfort själv. Grundläggande att komma ihåg är att det är du som värmer upp sovsäcken och inte tvärt om. Samt att gå och lägga dig varm, torr och mätt!

Detaljer

 • Mumieformad
 • Justerbar 3D huva
 • Justerbar vid axlar
 • Baffel längs dragkedja
 • Självlåsande tvåvägsdragkedja med anti snag
 • Fotbox med dragkedja
 • Invändig förvaringsficka
 • Kuddficka
 • Komforttemperatur: 3°C
 • Komfort lägre gräns: -3°C
 • Extremtemperatur: -19°C
Specifikation
Säsong
3-säsongers sovsäck  
Sovsäck
Kategori: Syntetisk sovsäck
Form: Mumieformad
Material
Fyllning: Syntetfiber  
Dimensioner
Längd: 220 cm, Bredd axlar/fotbox: 80 / 50 cm, Packvolym: 16,7 l, Packstorlek: 37 x 24 cm
Vikt
ca 1700 g (varav fyllning ca 870 g)  
Material
Yttertyg: 190T polyester ripstop, Foder: 190T polyester, ventilerande, Fyllning: Dura Loft H4
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
768343

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen