Tomat Gul Pear 10 frön (ekologisk) st glemgf1116-Hem & Trädgård

Harvest in Provence,Vincent Van Gogh,50x60cm
Fototapet / Foto Tapet Lighthouse - väggdekor som gör skillnad! Välj en sida

Vedvagn med spade, spett och kvast
Full HD Kula Övervakningskamera IP66 Vit

Double Action Airbrush-Pistol Tamiya HG Airbrush III 0,3 mm 0.3 mm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Bolsius Doftvax med brännare Cranberry 107790501889Poster - Världskarta No.36 30x40cmPoster - Världskarta No.33 40x50cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

47L Dry-bin with scoop made from plastic for storage
The Marriage of the Virgin,Luca Giordano,60x50cm
Roses and Anemones,Vincent Van Gogh,51.7x52cm ny03

Poster Fjäril - Mormonfjäril 40x50cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Röd rose Sosa dust 40x50cmThe Rape of the Sabines,Nicolas Poussin,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Salmiaksalt - NI - 500gSpegel i guld, yttermått 73x103 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Heavy Steam - Brädspel
Victoria Frances - Vampire Girl Pub Spegel

Runners Elastic 5.0 Gul

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Low ProfileLCD Plasma TV Wall Mount

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar AEG Exquisit 200Dammsugarpåsar Electrolux Z 230CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Electrolux Flexio Z 880Nonwoven Fototapet Röd Sunset - en kvalitetstapet till marknadsFototapet Vit Horses- en nonwoven foto tapet till marknads bäs

Läs mer...
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3150
Dammsugarpåsar Hoover Sprint SC 144

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Rowenta SpongoPoster - Camper 30x40cmDammsugarpåsar Samsung VCC 7210
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Siemens VS 50B00 till 59B99Dammsugarpåsar Beam 2067Nonwoven Fototapet Clouds - en kvalitetstapet till marknads bäst att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
No1 Löpare Duk i linnetyg från Kardelen Swedish Design

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3 HVLP sprutpistol (0,8+1,3+1,7mm) + väska + mask
Dammsugarpåsar Coline CJ063

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Korkskruv

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSmartwares Smartlight touch LEDChampion Dammpåsar Nilfisk 5ST40CM LIGHTHOUSE LED LIGHT ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Ananas Topical - Svart vit No.1 21x30cm
Nexa Brandvarnare optisk m.10-års batteri, KD-134A (13315)
Poster - Kanino 40x50cm
Valueline 1-vägs schuko-adapter med överspänningsskydd vit

Viktigt!

  10 st ekologiska Yellow Pear tomat-frön.


  Vacker och ovanlig päronformad gul körsbärstomat. Plantan ger en gedigen skörd med söta, milda tomater.


  Så på våren, groning tar 6-14 dagar. Temperaturen bör ligga på 18-23 grader.

  Plantera om plantan till större kruka när den är stor nog att flytta. När den är ca 20 cm planteras den antingen ut i växthus eller acklimatiseras successivt till utomhustemperaturer.

  Trivs bäst på ett varmt och soligt ställe i fuktig, gödslad och väldränerad jord. Håll jorden fuktig!

  Ge plantan ordentligt med stöd och nyp av sidoskott - plantan ska bestå av en huvudstam.

  Toppa plantan på sensommaren för att påskynda mogning.

 • Champion Fritös 3,0 liter

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Tavla Love you to the moon

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) RIDDER Teleskopisk duschstång krom 110-185 cm 55200...

  Poster - Rosa blommor LOVE 30x40cm

Poster - Ananas Topical Energy 21x30cm
HQ Dammsugarpåse Hoover H69 (W7-51029/HQN)
Hissgardin Dees Happy Holidays 100x140cm

Kontakt

König Smart utomhussiren 105 dB

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Kuddfodral Prato Vit/Svart
Mammas hjärta 65cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Gångljus solcellsbelysning med öppet glas 52cm
Abstrakt, brommor, 160x90 cm

Stöd FARR!

Dorre Ljusstake 33 cm grå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Petromax Väska - till grytor 6-9ft (Endast väska)