Paintpart Tapet Mormors Tid 4834-5

BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Element 6316

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor väggord väggtext The Kitchen is the heart of the

Duro Tapet Rand & Kulör Linne LjusblåEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Kvarter 5392Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Kvarter 5391Rökelsehållare, Buddha

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

W+G Tapet Idealdecor Murals RioW+G Tapet Eating above ManhattanRoomMates Kids Väggdekor Sapna Zoo AnimalsWalltastic Väggdekor MermaidPaintpart Tapet Ivana Helsinki Bambi BeigeRAINBOW DASH Explore Equestria Magic Scenes MY LITTLE PONYSäl Vit – WarmiesRARITY Explore Equestria Magic Scenes MY LITTLE PONY

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Praktlilja 30x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ring isform/chokladformJohn Deere Set traktor/djurKoppartejp mot sniglar - 10 mm brödd - 20 m rulle

Brio Min första labyrint, rese labyrintTiny Love Sängmobil Tiny Princess Soothe'n Groove 3333130561

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Detox & viktminskning med smoothies & juicer 9789186287733

SKHoop W's Short Down Skirt Olive

Campingbord Briv SmallVita sneaker med 7 cm höga sulorTeddykompaniet, Diinglisar Wild, Buddy, Tiger

A-safety, Hörselskydd för barn, Rosa
1537437987500

Kids Concept, Speldosa, Edvin IgelkottApplicata Tulip Ljusstake Ek 33,5 cmLjusstake Diamant M SvartVäggdekor / Väggtext - Chokladbollar skrivstilPR Home Boston Tak/Fönster Råkoppar 14cmLED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Panel 4058075126466 10 W Varmvit VitPonder 20 utomhusbelysning – SvartLampa LED

Koppel/ handukshållare - 3 kroks SchäferClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 9, L EN 388 CAT II FerdyF. Rope Rescue 1977 1 stSäkerhetslågskor Albatros 64.146.0 46 S3 SvartSäkerhetslågskor Albatros ENDURANCE LOW SRC 44 S3 Brun, Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

1 par gula-Ljusmanschetter, gula rosor, små vita blommorBäddset - Påslakan JojobaSovorm Sleepy - GråAmewi Lama RC Helikopter singelrotor RtFRace Copter Lumenier Airframe Kit QAV-R FPV Byggsats FPV Race

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Limpistol C.K. T6216 Inkl. Tillbehör, Inkl. väska 11 mm 80 WElmotor för modellflygplan borstlös Outrunner 1820/10 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 2520Växelmotor för spindeldrift Carson Modellsport 907066 1 st

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Fartygsmodell bortslös motor Reely 2815 kV (U/min per Volt): 1520Häftapparat hopfällbar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Tomte Brun Sammet textil 35 cmElmotor för modellflygplan borstlös Boost 30 Pichler kV (U/min per Volt): 1130

Punk Air Wilco 1.3, Set 1 Röd RC drönare ARF 1300 mmReservdel Reely 10665+10672+10674+10675... ChassidelarALEXIS ljusstake, Burgundyröd

1898 vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

FM Mattsson Siljan 150 c/c upp och ned Duschblandare utlopp pnkalo1389-Hem & Trädgård

Siljan 150 c/c, utlopp upp och nedI vår serie Siljan har vi fokuserat extra mycket på designen och med hjälp av återkommande former skapat en tydlig familjekänsla. Detta i kombination med smart teknik som resulterar i mycket energi- och vattenbesparande blandare ger ett säkert och miljösmart val.Våra energibesparande funktioner och välkända kvalitet är grundstenarna i vår nya signaturserie FM Mattsson Siljan. Se också Siljan dusch- och badpaketlösningar – smarta allt-i-ett-paket med tak- eller handduschset.OBS! 150 c/cUtlopp upp och nedFör takdusch med G1/2-anslutningMed reversibelt överstyckeTryckbalanserad termostatblandareKeramisk avstängningEco-stoppMed typgodkända backventilerDuschansl. utsprång från vägg: 78 mm

Meningen med hela skiten…

Parga Skrivbordslampa Flexarm Oxid Markslöjd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ALPHA Taklampa 3-spot svartSmokey Blå taklampaHampton

15324212664902228635381886865163.jpg

Stigsbo Blandare Hög VitPoster A4 21x30cm Text

Vila - Vizenas LS Top, MörkblåVero Moda - vmJenny SS Top, MörkblåOnly - onlRina Plisse Shirt, OffvitMinimum Henriette skjorta, Navy

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Second Female Mardi skjorta, KrämfärgadSvanefors Löpare 40x140 lilaOmlottbody Newborn Bambu med husSpider-Man Pyjamas röd

Boken finns att köpa här.

Keel Toys Björn Gosedjur - Baby Boy - Fr födseln

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

15 st Airam LED 2,6W/ 250 lumen E14 P45 FILSkärbräda TräFotoram till Fujifilm Instax Mini 8

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Fårskinn - Brunt långhårigt
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Sandalett Naima, SvartBianco Cleated Chelsea stövlar, MörkbrunMinions Hög gymnastiksko - med fuskpäls marinblå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • LED-Optik odlingslampa 600W LED för energieffektiv växtbelysningEnchantimals Baking Buddies Petya Pig PlaysetPoster - COCO Skrivstil svartguld ram A3 30x40cmMy Little Pony, Sosaie Pies Magiska Klassrum
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Minecraft Mjukdjur Mushroom CowMaku Cupcake & Kakfat's Hållare 3 Våningar Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Sanrio Pom Pom Purin Mjukis Gosedjur 23 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Star Wars X-Wing: Second Edition - BrädspelFireball Island: The Last Adventurer Brädspel (Exp)

Over and out.

Klara