Utsökta sallader 9789187753404


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
6x6 differentialset V2 spärrbar metall 1:14 Thicon Models 50168 1 set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Limpistol Pattex 11 mm 45 W
Reservdel Reely 313175C Karosseri Overheater X

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSpinner Pichler C5909 Aluminium Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reservdel Reely RE-5198292 Mottagar- /regulatorenhet
Programmeringskort ROXXY Brushless-Control Passar till: Brushless-Fahrtenregler

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
RC Motorflygplan Flite Test Mighty Mini Vector 635 mm Byggsats

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
3-kanals gyro-mottagare Reely BS-3 2,4 GHz

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hitec Midi-Servo D145SW Digital-servo Transmissionsmaterial: StålDoftljus, Scented Candle - Världens bästa lärarevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Liten fällbar stege i aluminium 1:14 Thicon Models 20042 1 st
Linskydd Anti-Glare DJI Mavic 2 Pro

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
4 st, Assiett - Fjäril

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. CANDELUX ljusstake - liten, Mässing
Tamiya TT-01E Borst motor 1:14 RC Modellastbil Elektrisk Lastbil 4WD Byggsats
JENNY D duk, Beige/benvit

På tisdagen godkände ministerrådetLOVELI duk, GrafitgråSpartan bordlampa kopparARIEL bordslampa - hög, Antikmässing/grön den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bordslampa ljusbeige NAVIA
Trästjärna bordslampa - Naturfärg

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordslampa vit NALON anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

2 in 1 -Kudde och filt