Selected Preston Skjorta, Navy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Set of 2 Work Top Protectors chopping Board Cutting Stir-Fry Kit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Cars RC Radiostyrd Fabulous Lightning McQueen
Vit Wooden Coffee Pod Capsule holder Kettle Shape Home Kitchen

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSteel Bread Bin Cream and Röd Food storage container Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fabulous World Tapet Cross ljsublå och vit 67104-4
Kakform Enhörningshuvud

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - New york svartvit no.3 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Stella Kandelaber 75 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Diamantglas3PC METAL LACE HANGING TEALIGHT LANTERNS WITH STAND 33CMvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
LED Lampa, Boll diam. 20 cm
Plastduk Neongrön

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ljuslykta Hurricane Trä/Glas

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tikiglas
vidaXL Förvaringsbänk hopfällbar konstläder 110x38x38 cm svart
Miniatyr Granar - Tim Holtz Woodland Tree Small - 5 st

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Mörkläggande rullgardin vit P08/40823CM BRONZED BULLDOG FIGURINE RESIN HOME DECORATION ORNAMENTTubular Table den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Set of 4 Villeroy & Boch Voice Highball glass set
Vit kruka hink

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPappersassietter Glassparty anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Good Morning Bäddset 5747-P VANESSA 200x200/220 cm flerfärgat