Doftljus, Scented Candle - Världens bästa pappa, Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Emerio Våffeljärn Enkel Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekor väggord väggtext Mer Carpe Diem än så här blir det i
Ranex Rund vägglampa i rostfritt stål (5000.321)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPhilips Stavmixer HR1603 (HR1603/00) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Champion Perkolator 12 koppar ECO
DELTACO apparatkabel, PC & vägg, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 2m,

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster A4 21x30cm Chocolate Popsicle

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - I love Eminen 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bosch Stavmixer MSM2650B SvartPhilips Hue Being Takplafond 1x40W Vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bakset 4 delar med måttkanna
Lykta 3 set

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ölhorn Med Ställ

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Färgskiftande LED Ananaslampa
WMF Function 4 gryta låg stål - 2,5 liter
vidaXL Matstolar 2 st sammet mörkblå

På tisdagen godkände ministerrådetChampion Slowcooker 4,5lDELTACO grenuttag med 6xCEE 7/4, 2xUSB-A, 1xCEE 7/7, 3m kabel, vVileda Robotdammsugare VR302 Relax HD (VR302) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 180x200 cm bomullsjersey
vidaXL Bänk 140x29x40 cm sjögräs brun

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOBH Nordica Smörgåsjärn 2in1 6885 Svart (51066885) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Philips myLiving LED-spotlight Dyna 3 W svart 532313016