Fjäril Kakeldekor Blå nvjclz332-Hem & Trädgård

Tomatillo Verde 5 st frön (ekologisk)
Keen W's Terradora WP Shoes Raven/Rose Dawn Välj en sida

Prydnadsgräs Harsvans/Bunny Tails 20 st frön
La Sportiva Tarantulace Flame (2019)

Petzl W's Elia Helmet Grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,XL Eko cert. Kökshanddukar 1 x 1 meter, Kaffe latte cirkelErgonomisk utformad KultivatorHoka One One M's Bondi 6 Running Shoes alloy/steel grå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hoka One One W's Tracer 2 Running Shoes sea angel/legion blå
Alpmartorn Superbum 5 st frön (perenn)
Icebreaker W's Hike+ Light Cushion Compression OTC Blizzard HTHR/Vit

Edelrid Zodiac Helmet röd

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.[neu.haus]® Blomkruka-konstrotting-Mörkgrå-28x28x28Palettblad Wizard Coral Sunrise 20 st frön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Paprika Diamond (ekologisk) 20 st frönTomatillo Verde 20 st frön (ekologisk) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Tin Maxi enkel svart
Edelrid Loopo II Adjust Harness vineröd-lollipop

Naima lyktstolpe 3L

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

FM Mattsson Tvättställsblandare 9000E II Med Push Down-ventil I Metall

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av FM Mattsson Duschblandare Origo 160 cc anslutning nedSvedbergs Duschblandare Quasar 150 cc med Termostat KromCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mora Armatur karpip CeraMarmot W's Montreal Coat Midnight NavyPatagonia W's Down Sweater Hoody Dark Currant

Läs mer...
Damixa Vattenfallsblandare Clover Med X-ChangeTM Kopplingssystem
Icebreaker W's Sprite LS Crewe Gritstone HTHR

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Oras Tvättställsblandare Optima 2712FGAxor Termostatblandare Urquiola InbyggnadOras Tvättställsblandare Signa Med Hybridfunktion Svängbar Pip, Pop-up Ventil, Fjärrstyrd Smart Bidetta Handdusch
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTvättställsblandare / blandare med enhandsblandareIcebreaker M's Momentum LS Hood Midnight Navy/Snow Heather/Midnight NavyKari Traa W's Rose Longsleeve Jam att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Smartwool M's Midweight 250 Crew Olive Heather

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Houdini W's Gravity Light Shorts native blå
Smartwool Hike Medium Crew Grå (043) (2019)

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dörrhandtag Habo Las Vegas Kombi Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPaintpart Tapet Vallila Sarastus 5142-1Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5224-1Dynafit W's Alpine Warm Pants Asphalt ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fiona Tapet Nordic Home 445023
Norrøna M's Falketind Super Wool Shirt Denimite
Tvättpåse för bh rund
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Poème D´Amour 1761

Viktigt!

  Självhäftande kakeldekor i hög kvalité
  Tillverkad i Sverige

  Storlek: Anpassad för kakel som har storleken 15x15 cm
  Dekoren är i 6 delar och total storlek är 45x30 cm

  Material: Självhäftande vinyl
  Vinylen vi använder har luftkanaler, vilket gör det extra enkelt att få ett snyggt och bubbelfritt resultat.
  Vinylen tål även att placeras i våta utrymmen.
  Monteringsanvisning medföljer
   

  Till trycket används ett Eco-solvent bläck.Bläcket är GREENGUARD-certifieratGREENGUARD Certified Ink UL 2818GREENGUARD Gold certifiering tar hänsyn till känsliga individer (såsom barn och äldre)och ser till att en produkt är godtagbart för användning i miljöer som skolor och sjukhus .
 • Salewa Alpinist Step-In Crampons Steel/Blå

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Camp XLC 470 Crampons Semi Automatic

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) TSL 226 Rando Snowshoes Röd...

  Salewa M's Alp Trainer Mid GTX Shoes Dark Denim/Cactus (2019)

Väggdekor/väggord You are the lord of
Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Astrid 6723
Korg Svart 34 cm

Kontakt

PINKIE PIE Land & Sea Fashion Styles MY LITTLE PONY

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

R/C Bil Ferrari F12 Berlinetta 2+6 kanaler Mekanisk växling / Ljud / Med belysni
Lampa Pratbubbla med Budskap

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Motorola MBP482
Liggunderlag Exklusiv 190x60x1,4 cm

Stöd FARR!

Svarta kängor i äkta ko skinn med 25 cm skaft

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Baby Dan, FLEX M, Grindsystem 90-146 cm Svart