Concept, Edvin Igelkott Kids Speldosa, nvjclz2961-Hemelektronik

Väggdekor/Väggord - Välkommen till vårt Hem
Väggord/Väggdekor - Fånga Dagen och 2st hjärtan Välj en sida

Ljusslinga med 40 LAMPOR och Batteridrift med TIMER
4Living Trasmatta "Riviera" 60x90 cm Lime

Borstlös regulator för flygmodell Modelcraft 65A BEC 85 A

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Väggord - Love you forever, My baby you'll beACME Batteri FlyCamOne 720p LiPoSax med plastgrepp för högerhänt 215mm Kontorssax sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

3-kanals gyro-mottagare Reely BS-3 2,4 GHz
Klimatanläggning universell 1:14, 1:16 Thicon Models 50091 1 st
Retro Vinter Plansch Jul

Reservdel Förbränningsrum Force Engine Passar till modell: 32er Force-Nitromotor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Hälsosam mat för en friskare mage 9789155263874Reservdel Amewi 009-MA351-B Länkarmar vänster höger Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tuning Tamiya 300054549 TT-02 aluminium hjulaxel 2Multicopter-flygbatteri Amewi U829A FPV-23 Passar till AMEWI AM X51 FPV 1 st eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

USB-gränssnitt BeastX MICROBEAST
Ljusstake BJUDA Stor 2st

Reely 112210C Tuning Axeltappsfäste, bak

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

JENNY C duk, Benvit/grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Bordslampa grå RONAVAMYRTLE bordslampaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Taklampa mässing CREMERA3/8 långa Krafthylsor. 8 storlekar. 8-19mm.HIRTSHALS Plafond 3L 40cm

Läs mer...
Taklampa svart ANGARA
Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk 9789174244847

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Väggdekor/Väggord - Fjärilar TvättstugaSoya - Mirja 1, BrunVero Moda - vmGullan LS Top, Grön
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOnly - onlCarol LS Top, GuldVero Moda - vmErika Plain 3/4 Shirt, OffvitVila - Vivette 3/4 Top, Rosa att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda Genova blus, Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda Valley blus, Svart
Soya - Felicity AOP 214, Rosa

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vero Moda Valentina kjol, Grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotHot Wheels Kortärmad pyjamas gulPaw Patrol Kortärmad pyjamas vitBjörnen Blåtass, Blå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Marsvin & Kaninunge Kuddfodral 40x40cm Vit
Poster - Eiffeltornet Paris 30x40cm
LED-lampa, Kron E14,10W, 3000k, Varmvit
Emil i Lönneberga, Stunt, Tröja, Grå

Viktigt!

Vattenfall, fontän för trädgården 24x20x66 cm
Poster Fjäril - Mormonfjäril 40x50cm
Dr. Martens 1460 stövlar, Svart

Kontakt

Magiskt badlakan - Seris

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Spider-Man Gymnastiksko blå
Doc McStuffins On the Go Veterinärväska Katt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lundby, Småland, Vardagsrum, Röd
Poster - Parfymflaskor liggande 40x50cm

Stöd FARR!

Barbie Fashionistas #61 Nice in Nautical

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Frugi, Kaninen Radish Froogli Mjukleksak