Concept, NEO, Mammut Kids Käpphäst, nvjclz2955-Hemelektronik

Multicopter-Monitor-/Smartphonehållare RC Logger Passar till: RC Logger RC Eye Navigator 250, RC Logger NovaX 350
Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 3530/10 7-15 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1330 Välj en sida

Propellerskydd DJI Mavic Pro
Mvario 2 Jeti DUPLEX 2.4EX

Reely 112118 Reservdel Drivaxlar, bak

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kardanaxel ädelstål 62-82mm med 5mm borrning Thicon Models 50044 1 stReservdel Reely 336092C Borstlös motorLED-strålkastare, 50W 6000K, Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

5-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex PRO 2,4 GHz
Multicopter-flygbatteri T2M T5176/16 Passar till T2M Spyrit Advance 1 st
Punk Air Wilco 1.3, Set 1 Blå RC drönare ARF 1300 mm

Reservdel Reely H0004 Styrservo

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Väggdekor/ Väggord - The LAUNDRY ROOMHitec Mini-Servo D89MW Digital-servo Transmissionsmaterial: Metall Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Communiqué adressetiketter / etiketter 70x37mm 2400stPichler Vit, Grön, Röd blinkande eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Reservdel Reely 538511YT Chassi
RC Motorflygplan E-flite Pitts 850 mm PNP

Borstlös regulator för flygmodell Modelcraft 65A BEC 85 A

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Toalettstol/sitsdekor fisk och katt

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lampa Per Vit/MässingClassic Bordslampa MattsvartCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Taklampa grå SEGRE maxiBirchmeier Bränsledunk - Rapidon 6Taklampa svart/koppar FUCINO

Läs mer...
Taklampa vit TICINO
Taklampa blå SEGRE maxi

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kids Concept, BarnkammarB. Kista/soffa, mintVero Moda - vmAmanda SL Top, RosaOnly - onlShine LS Top, Svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättJacqueline - jdyVella LS Top, SvartVila - Vistasia Lace Top, VinrödOnly - onlLaila SS Mix Top, Rosa att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lee Zip Overshirt skjorta, Röd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda - vmSarah Dot SS Top, Mörkblå/Grön
Väggdekor - Fåglar på kvist #4 VIT

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Jacqueline - jdyMio LS Shirt, Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMiraculous Pyjamas gråTrolls Pyjamas lilaGuess How Much I Love Gosedjur Hare med Skallra - 20 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY & SONS Marshall skjorta, Brun
Tretorn Nimbo regnbyxor, Navy
Salming Run Flow Tights, Hexagone Illusion - all-over-print, Women

Viktigt!

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Mörkblå
Vagabond Zoe sneakers, Gul
Love is blå, Ömhet

Kontakt

Pantofola d'Oro Napoli Brogue sneakers, Mörkblå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Arts in stone - Mamma
Poster - I love Ariana grande med hjärta 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

TY, Beanie Boos Spike Alligator, 15,5 cm
Poster - Kaninunge A4 21x30cm

Stöd FARR!

Barbie Fashionistas #76

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

My Litte Pony Gosedjur Plush Rainbow Dash