för iPod, iPad Racerbil iPhone, nvjclz2706-Hem & Trädgård

Double Action Airbrush-Pistol Tamiya HG Airbrush III 0,3 mm 0.3 mm
Amewi K120 RC Helikopter RtF 120 Välj en sida

Double Action Airbrush-Pistol Tamiya HG Airbrush III 0,2 mm 0.2 mm
Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332672 Passar till: Multiplex EasyGlider 4

Ehmann 4660c0310ch Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Halogenlampa, LED-lampa Vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 4260/05 10-20 V ROXXY kV (U/min per Volt): 710Tuning Tamiya 300054799 TT-02 Hi-Torque Servo Saver Set med aluminiumhornPoster - Parfymflaskor liggande 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

RC Motorbåt Traxxas M41 Widebody RtR
DroneArt Race Copter - flygreglage Passar till: RC Logger Xtreme V2
Reservdel Reely 10656+10660+10661+10662... Drivaxelsats

2USB 2U-449337 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Renvit, Matt

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Reely 12 V MOSFET Power PanelIR-termometer Reely Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Reely 112210C Tuning Axeltappsfäste, bakBatteriväxel Powerbox Systems PowerBox Sensor eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

2USB 2U-449351 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Antracit
Dekorativ Palmlampa med LED

inprojal elektrosysteme 9016-108-81 1x Vägguttag för inbyggnad USB-uttag IP20 Vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Reservdel HPI Racing H85400 Svingarmset fram

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Väggord - Love you forever, My baby you'll beSkylt, Message heart - FamilyCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggord - 2 Hearts 1 LoveAlu servohållare 2-växlad MB Arocs 1:14 Carson Modellsport 500907592 1 stReservdel Reely RE-5091468 Stötdämpare

Läs mer...
RC Motorflygplan Jamara Extra 330 1000 mm Byggsats
Reservdel Reely RE-5350263

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. MEJA bordslampa, Vit/ljusgråParga Skrivbordslampa Flexarm Oxid MarkslöjdNalle med baby i knät, Blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTaklampa vit GRANDTaklampa svart/koppar FUCINOTaklampa svart ANGARA att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Drunken People Crossin Kylskåpsmagnet

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kids Concept, Soffa, ljusrosa
Soya - Paola 2, Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vila - Vigoldina Wrap Top, Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotAmpelhängare RottweilerONLY Aisha blus, NavyEfashion Chana - Topp PU231 Blommig, Grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Julgranskula Röd Lars
Fireman Sam Kortärmad pyjamas röd
Trolls Nattlinne turkos

Viktigt!

Poster - Paris 21x30cm
Selected Preston Skjorta, Svart
Skärbräda Trä

Kontakt

Små beslag handtag 10 st antik patina shabby shic

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Pierre Robert Top Young, Kids, Navy
Pierre Robert, Sports Boxer, Herr, Blå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sandalett Naima, Svart
Poster - Zebra Hjärta 30x40cm

Stöd FARR!

Havaianas Kids Max Heroes Blå Pattern

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Nyhet! Smarta VACUUM-Påsar (Förvaringspåsar)