Mjukishund 120 cm vidaXL brun nvjclz2636-Hem & Trädgård

Ehmann 4460c0010ch Varvtalstallrik Vit
Gebro 106728 Brytare Svart Välj en sida

Sovorm Sleepy - Svart
Bonniers vegetariska kokbok 9789174245257

Hörselproppar 36 dB Engångs EAR Classic Soft FP01800 250 par

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tamiya TT-02D Drift Spec Chassis Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD ByggsatsDouble Action Airbrush-Pistol Tamiya HG Trigger type 0,3 mm 0.3 mmJulgranskula Röd Viktoria sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Högeffektiv växelmotor 6 V Modelcraft RB350018-SY2425 18:1
Traxxas 3770A Reservdel kompletta hjul
Pendelfjädring, bakre, i svart aluminium för differentialen 1:14 Thicon Models 50006 1 st

Hörselproppar dispenser 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006203 400 par

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Växelmotor Modelcraft IG320100-41C01 12 V 100:1Gummi-flygstartanordning Graupner 231 1 st Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Elmotor för RC-bil borstad Carson Modellsport Launcher 32.000 rpm Varv: 12Multicopter-väska Reely Passar till: DJI Phantom 4 Serie eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hörselproppar 33 dB Engångs Bilsom 303L 1005073 200 par
Sittdyna Fårskinn - Vit långhårig

Hörselkåpor impuls 32 dB 3M Peltor Alert M2RX7P3E 1 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Reservdel Reely 10441/50/51/52/53/55 Chassidelar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Väggdekor väggord väggtext Everything happens for a reasonVäggdekor väggord Dance Love Sing LiveCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor Fönster Lagun strand med palmerMaku Keramisk Kniv 20 cm med bladskyddKuddfodral Ull Grå

Läs mer...
Hitec Standard-Servo D941TW Digital-servo Transmissionsmaterial: Titanium
Veggdekor TOA

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ALEXIS ljusstake, BurgundyrödHEDDA duk, RödARIEL bordslampa - hög, Antikmässing/vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBoogen Bordslampa Grafit 54/13cmClassic Bordslampa MattgrönAlpha 4-spot vit att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LIGHT EYE Vägg & Taklampa krom

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa guld LIMNATIS
Kruka 23 x 23 x 13 cm vit ISEO

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kids Concept, Fåtölj, ljusrosa

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVero Moda - vmCie 2/4 Top, RosaEfashion Chana - Blus C51, GulOnly - onlAnna LS Top, Svart ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Star Wars Plysch Filt med Luva ljusbrun
Body från Petter & Kajsa
Spider-Man Kortärmad pyjamas grå

Viktigt!

LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas marinblå
Stilren trä Säkerhetsgrind passar öppning 62-106cm - barngrind
Oscar of Sweden Blårutig Skjorta

Kontakt

Oscar of Sweden Middle Blå Stripe Skjorta

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Parfymflaskor stående 21x30cm
Pierre Robert Sport, Wool Long Sleeve, Herr, Navy

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Emil i Lönneberga, Hurra Tröja, Vit/Blå
Tretorn Wings gummistövlar, Mörkblå

Stöd FARR!

Bianco Biaalia sneakers, Vit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Flexibelt / mjukt durkslag i silikon - Olika färger