Paraply nvjclz259-Diverse

Hollywood fasadbelysning
Dan enkel fasad Välj en sida

Philips Strålkastare Hue Discover 1
Camp Tour Nanotech Crampons Semi Automatic

Ellysen Diskret, Markstolpe LED 230V

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Keen W's Westward Leat WP Mid Shoes turbu/storm weaCMP Campagnolo M's Rigel Mid WP Trekking Shoes Grå (2019)Scarpa Origin Irongrå (2019) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

EKO Rödklöver Frön/Groddar Microgröns 20 gram
Tomatillo Verde 3 st frön (ekologisk)
Testpaket 100 BÄSTSÄLJANDE FRÖBURKAR fyllt med fröer återförsäljare LARGE FRÖMIX , Blomfrön

Ranex Stolplampa för trädgården med rörelsedetektor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.2 ST SKÄRP UPPBINDNING TRÄD - ÄNTLIGEN I LAGER IGEN!Solros Teddy Bear 5 st frön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Salming W's Distance D5 Shoes Diva SosaGul lök Walla Walla 50 st frön (ekologisk) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ellysen Sparsam, Vägglykta N Rostfri E27 230V
Böna Borlotto Lingua Di Fouco 10 st frön (ekologisk)

Ellysen Klassisk, Markstolpe rak Rostfri Walnut E27 230V

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Solros Dwarf Sunspot 20 st frön

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av La Sportiva Miura VS (2019)Mora Armatur Badkarsblandare Classic 150 ccCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ruffwear Brush Guard Twilight GråMora Armatur Tvättställsblandare MMIX Care Utan LyftventilBergans M's Stranda Insulated Hybrid Anorak Dark Navy/Dark Fogblå

Läs mer...
Didriksons W's 1913 Bliss Parka Navy
Damixa Tvättställsblandare Tradition 274

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Bergans M's Henley Wool Shirt Grå MelangeHansgrohe Tvättställsblandare Bidette Set Focus 100Oras Badkarsblandare Optima 7140 150 cc
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIcebreaker W's Tech Lite SS Low Crewe Shirt poppy rödIcebreaker W's 260 Tech LS Crewe Shirt Midnight NavyFM Mattsson Blandarfäste 160 c/c, dold rördragning, Kopparrör att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Houdini W's Desoli Tee Wolf Grå

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan S 32824
Wilfa Värmefläkt FH-1R Röd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Electrolux Värmepanel EG40W080

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Selma 6730Paintpart Tapet Mormors Tid 4835-5Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5138-2 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fiona Tapet Home NW 559247
VAUDE Wet Light III Shoecover neon gul
Kokatat UL Bahia Tour Orange
BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Element 6315

Viktigt!

Duro Tapet Ballad Äng Beige
W+G Tapet Idealdecor Murals Vit Wooden Wall
Walltastic Väggdekor Sofia the First

Kontakt

Paintpart Tapet Ivana Helsinki Bambi Grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

3/8" Långa hylsor. 15 st storlekar. 8-22 mm.
Poster - Praktlilja 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Prinsessdiadem för småbarn
Fiskespelet med musik

Stöd FARR!

vidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Camouflage L

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Millfighter Pusselmatta, 1,44 kvm, Svart