Addresscard NEW ZEALAND. STRASBOURGH 12 3 29. Sca FRANCE. to nvjclz24622-Övr Europa

Tupperware ångkokare
Pirat båt Välj en sida

Lego Minifigur serie Simpsons Mr Burns NY
LEGO Mörkgrå grå Star Wars City Flyg rymd Blandat Special Ca 1000 gram 1 kilo kg

Flätad rotting-korg med fat av zink - Ø 36 cm - 1 st.

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,LEGO City 7637 BondgårdLego duplo megapaket fordon djur flygplan zoo båtLEGO Jultåget 2015, 40138, Ny och Oöppnad (A) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Harry Potter lego knight bus 4755
LEGO, Leksak, piratskepp, Svart/Grå
Lego technic 8068 helikopter

Spotlights 5st för skenor till butik eller hemma

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.10 st Elsa o Anna figurer 5 - 9 cmNya! Vaiana moana mjukisdjur gosedjur ca 20 cm lev från sverige Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Meccano 7 modell3D Trä Pussel Brandbil eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

KOMPLETT SATS SMÅ SPOTLIGHTS 10 ST FÖR MONTAGE INNE / UTE KOMPLETT NYTT/OANVÄNT
Pussel STAR WARS med 160 bitar

Spotlights lampor 10 st nya

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Fisher price robot lär ut siffror, bokstäver, former och färger m.m

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mini Cooper - Elbil för barn - ÅkbilFRI FRAKT! ROLIG OCH NYTTIG MUSIKMATTA FÖR BABYCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mekanik Leksak Delar Bygg IhopStress leksak fidget cube 2.0 relaxprylPlaymobil / safarihus / Vintage

Läs mer...
Keps med öron Skye Paw Patrol (52 cm)
Deer barnservis

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Maxi-Cosi Pebble Footmuff till babyskyddBeyblade Burst Launcher Orange - Takara TomyBarnvagn Joolz studio färg gris
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHoppediz bärsjalFlytväst Simväst Spiderman Simma Bada Sommar Helt NyttSkötväska Skip hop olivgrön att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Babysitter Elegant and Comfort Baby Bouncer

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Acne, Oxfordskjorta, Strl: 50, JOSEHUA POP, Vit
Röd/vit rutig herrskjorta stl L, 42 cm i halsen

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Eton, Skjorta, Strl: 38, Röd/Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotChampion, Huvtröja, Strl: M, Röd/BlåNudie Jeans, Jeans, Strl: 31/36, BlåHandawei, Huvtröja, Strl: XL, Svart ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tiger of Sweden Jeans, Jeans, Strl: 29/32, Pistolero, Ljusblå
Tiger of Sweden, Kavaj, Strl: 52, Svart/Vit
Svart Pin Dot Slips _ Skinny
Fröd Perry, Kofta, Strl: XL, Vinröd

Viktigt!

Mumin herr pyjamas- Läsestund, stl M
Diverse blandade håraccessoarer
halsduk i siden, silke, vintage, oanvänd, 50-tal

Kontakt

Scarf Mjuk & Varm #6

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Zara väska
Rebel Cowboy Smal Patch Brodyrmärke.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ALDO THOALLE - Slip-ins - vit
ASICS GEL-CUMULUS - Neutrala löparskor - blå bell/azure

Stöd FARR!

Crocs CLASSIC - Clogs - blå jeans

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT BAXTER - Sandaletter - rosa