Johanna Brunsson nvjclz23984-Konsthantverk

Holden, Tapet, Strl: Bookcase, Flerfärgad
Dusch blandare Välj en sida

11 st diamantbelagda hålborr 4-15 mm för hålsågning i glas, kakel, granit etc
Badrumsspegel Ballingslöv

Los Angeles Olympia 1932 USA förstadagsbrev

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,10 st Kristaller Knoppar Dörrknoppar Skåp Lådor Dörrar ShabbHandtag, 15 st, skålhandtag, beslag, kökshandtag, möbelhandtag,lådhandtagHel kartong med 20 st vita konsoler metall 300x250 mm för hyllor & hyllplan mm. sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

UNF 5x 44 Gängtapp HSS-G 900 N/mm ANSI B1.1
UDDEHOLM FRÄS 90 MM
Sågklingor 85x15mm, 3st

Husmodern 1976-24 Roger Moore Tony Curtis..Monica Zetterlund

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Grabber trallskruv 4,3 x 51 1000st12 mm Svarvstålshållare SDNCN 1212H11 med hårdmetallskär Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",3/4” spärrhandtag dragskaft 50cm nyttVagnsbult M6x60 FZB ca 100st Västsvensk Byggskruv MVBF 4.6 (90660) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Maskinritningar - Ritregler (Handbok 527:1994) SMS
SVARVBOMMAR 8ST

S-D 1977-39 Wikholm.Mimi Pollak.Bardot..Prinsessan Victoria

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sortiment med 80 st Mikalor slangklämmor ASFA-S , W1 = förzinkat

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Badrumsfläkt/Frånluftsfläkt Myson Eco M 100 T med timer - NY i kartongNYTT! Katvig sängkläder spjälsäng/juniorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Lampor , Bordslampor .Kristall taklampa200st frön Tomat tomater frö Unika och goda!

Läs mer...
Grönline Anslutningskit till Stuprör -100 mm - ta vara på ditt regnvatten!
Vindflöjel NY

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. OANVÄND UTEBELYSNING FÖR TRÄDGÅRD/TERASS/BALKONGKlassisk Ultralite studiolampa, tidigt 90-talJätterelett Tupperware -aldrig använd NY
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTupperware Fusion Master rivjärn fin och grovrivLEGO riddarborg 6080lego city 60195 oöppnad att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lego Sandcrawler (75059)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
12 st Leksaksbilar Set bil bilar Fri Frakt Ny
Jättesött PETTSON & FINDUS pussel x 3

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Babblarna 3i1 Baby Pussel - Babblarna 4 Bitar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTastaro - känselspel. FRI FRAKT!KREA - Learner Bike - Röd (2053)Badmössa för barn Chouchou de Papa et Maman ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Barnvagn LARGO KOMBIVAGN från 4Baby, HELT NY!
Theraline, Amningskudde, Big V, Blå/Grön

Viktigt!

  från 1982 Johanna Brunsson Pionjär inom svensk vävkonst.

  På länsmuseet i Värnersborg finns en stor samling mönster ca 1000 st och vävböcker från Johanna Brunssons vävskolor.
  Samlingarna består av tygprover från skilda delar av landet uppklistrade i böcker. Elevarbeten från vävskolorna i form av arbetsmönster och elevböcker. Arbetsmönster från ateljén komponerade av erkända konstnärer.

  ”Denna bok ger ett enastående tillfälle att lära känna Johanna Brunssons liv och verksamhet. Den förmedlar några fina gamla mönster ur hennes rika mönstersamling – något som inte enbart gamla ”Brunssonare” kan glädjas åt. Boken ger dessutom en inblick i den intressanta bearbetningen av mönster fram till det slutliga resultatet, och den är en värdefull dokumentation gjord med kunskap i och ansvar för hur det textila arvet bör förvaltas.

 • Bison Lim 2 g

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Runt handfat med kran- och överflödeshål i keramik med pelare vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Bubbelbadkar hörn massagebadkar för 2 personer 150 x 150 cm - IBIZA Simba...

  Fristående badkar vit - oval - sanitetsakryl antik stil MARGHERITA

 • 5 ark med Tillfälliga Tatueringar - Angry Birds
  Stone Island t-shirt, small
  Peak Performance, Skepparkavaj, Strl: M, Mörkblå/Vit, Pälsimitation

  Kontakt

  Hugo Boss, Skjorta, Strl: 41, Regular fit, Röd/Flerfärgad

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Eton, Skjorta, Strl: 43, Vit/Röd
  Fin! lindbergh tröja herr stl:m mörkgrön långärmad tröja nypris:600kr

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  These Glory Days, Tröja, Strl: S, Grå, Ull
  Edwin, Jeans, Strl: 31/32, Blå

  Stöd FARR!

  Massimo Dutti, Kavaj, Strl: 54, Mörkblå, Ull/Polyester

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  DAY Birger et Mikkelsen, Manchesterkavaj, Strl: 50, Ljusbrun/Beige, Bomull