Den svenska trädgården: till söder norr nvjclz23431-Allmänt Trädgård/Skötsel

J R R Tolkien - Bilbo en hobbits äventyr
Terry Brooks I demonernas spår En roman om det onda och det Välj en sida

The Posters
INSEKTER I FÄRG Bengt-Olof Landin 1991 Färgserien

Karlsson, Karin: Gabriel Jönsson. Sångaren vid Öresund.

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jesper Falkheimer: Att gestalta en region....EKOLOGI - för miljöns skullYaoi manga , private teacher v.1-4 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Walking Dead volym 11. Jägarna 9789187877117
Skeppsholms bilder
Resa genom Irland - De keltiska sagornas land

FN:s säkerhetsråd i rättens tjänst

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Jakt, Jagd-Album., Gezeichnet und lithographiert von StrassgschwandtnerSpring för kärleken och livet: en handbok i joggandets teknik och filosofi Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Alla tiders ElitserieDe tekniska vetenskaperna - Maskinteknik - VI - Arbetsmaskiner eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kurslitteratur Roth mångkulturalismens utmaningar
BOGSVALL STYRMANNEN SOM SKÅDADE VALENS ÖGA Dan Weissenberg 2007

Astrids bilder, Astrid Lindgren

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

SE nr 45 1961 Sophia Loren Kalle Adolfsson Eda Glasbruk Birgit Nilsson

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hänt 1973-22 Loren.Nicolin.Wallenberg.Beatles.Cederhök.RodHusmodern 1929-51 Kronprins Gustaf Adolf BildreportageCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.WWII andra världskriget Merchant Marine 1946 USA förstadagsbrev 5 st. frimärkenEngland Mi116A, bra stpl ex, Mi Euro 75RICHARD SCARRY´S LAGAR-LISA Richard Scarry 1991

Läs mer...
Flora Upsaliensis - Uppsalatraktens växter (Erik Almquist)
Härskarringen - J. R. R. Tolkien

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tapet i gammal stil 20-tal retrovidaXL Trädgårdsgrind 289x125 cm/306x175 cm stål grön15 St - 6-50 Mm Kakelborr - Keramik/håltagning/kakel/klinker/borr/bygga/badrum
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKonsoller till tak över dörrVISONIC NEXT CAM K9 PG2! HELT NY10 st CNMG 090304 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Makita HP330DWJ

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ratt / kranratt till äldre VVS avstängninsventil
Reglermotor ESBE 67I

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Skyddsko

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotRöjsåg Husqvarna 345 FRtaklampa PJ50, arkitekt-lampa/industrilampa Örsjö belysningKuddfodral Missoni John 170 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lego Monorail Tåg 6990 futuron rymd
Barbie vagn med häst
Lego - Harry Potter - Figurer - Professor Snape 2010
Lego technic Mine Loader oöppnad

Viktigt!

Fränt polislyse med ljud till barncykeln eller trehjulingen
Pussel STAR WARS med 160 bitar
Babygym Baby Matta 0-12 mån

Kontakt

Hello Kitty sängmobil för baby speldosa mobil

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Krithållare, Nedholm Sweden, Hjärta, Magnet
vidaXL Gungställning 204x154x210 cm furu

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Uppblåsbar pool Spindelmannen
Napp Babynapp Mustasch

Stöd FARR!

Babynest turkost med vita stjärnor nytt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Squishy slow- Panda Ninja 14cm