Fidel Castro, Ett kritiskt porträtt, Tad Szulc nvjclz23274-Historiskt, Politiskt & Militär

Argumentationsanalys
Funky business forever: how to enjoy capitalism Välj en sida

Världens bästa Astrid Lindgren 2010 - Del 1-9
Roslund och Hellström, Ljudbok , Edward Finnigans upprättelse, ny inplastad

Från klasskamp till samverkan (hft) Ernst Wigforss 1941 ovanlig!

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Problem, hjälpbehov och psykosocial situation hos sökande vid en psykiatrisk...Samlade skrifter av Johan Henrik Kellgren. Åttonde delen.Psyk 8e uppl Jan-Otto Ottosson sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BMA utbildning kurslitteratur klinisk fysiologi
The Birds of Equador
Trummornas dån av Diana Gabaldon

Teori för socialt arbete

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The Farseer: Assassin´s Apprentice (Robin Hobb) (Fantasy)Jakt, Storvilt, Storviltsjakt, Mike Joslin, Obesegrade djungler, Signerad! Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Äldre tysk bilder bok bibliophilia GERMANY tennisLinda och Valentin komplett utgåva, 1:a upplagor eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Die Wiemarer Republik
THE WORLD UNTIL YESTERDAY Jaröd Diamond 2012

Säkerhetspolitik i Norden (inb)

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

TILLÄMPAD MILJÖANALYTISK KEMI FÖR MONITORERING OCH ÅTGÄRDER AV ANTIBIOTIKA...

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Årets Fotboll Strömbergs 1973FRÖLUNDA - svenska mästare 2005 - Henrik LemanCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Elektriska installationer i fuktiga och brandfarliga lokalerTräbåtar - Om konsten att älska och vårda en träbåtIdun 1891-39 Lotten Seelig Stort Bildreportage

Läs mer...
Svea 1887-15 På Isen Hans Dahl Inramningsbar Tavelbild
S-D 1977-20 ABBA Benny Och Frida..Maria Gripe..S MacLaine

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 4-språkigt varulexikon - handels- och tullteknisk ordbok ...Riksstat för år 1892HANDARBETE häfte KRAMDJUR
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLos Angeles Olympia 1932 USA förstadagsbrevKONTAKTLIM SIKABOND 595 VATTENBASERAT 1LNY! FÖNSTERKASSETT*3 GLAS*ENERGY S*ARGONGAS* 867 mm ×1117 mm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Justerbart Fönstergaller för fönster med 2 stänger 700-1050 mm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Spiraldörrstängare 280 mm
Verisure Kamera

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Essve trallskruv torpedo Max III 4,8 x 55 750st

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTvättställ och blandareREA! NYTT populärt bäddset påslakan örngott traktorer farm tröskaStor Skrivboedslampa ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
taklampa PJ50, arkitekt-lampa/industrilampa Örsjö belysning
Taklampa Slipat Glas Koppar Lampa Jugend
ferm LIVING Vägglampa My Deer Rosa

Viktigt!

LEGO Mars Mission 7690 - PUMP FIRE + TRANSPORT SYSTEM
Duplo Batteridrivet tåg med vagnar.
LEGO Jubileumsutgåva, 40290, Ny och Oöppnad

Kontakt

Nytt Fisher-Price Little People, Race and chase rescue

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

3D Pussel Metall Karusell Färg
Wheely Bug Bi

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Babblarna Snuttefilt Bibbi
Barbie Mega Bloks 80247 Super Star Stage

Stöd FARR!

18 "Japan AMUSE Pote Usa Loppy Cuddly Bunny Lying Rabbit Plush Doll Toy Gift

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

BATTY BATGURL SNUGÏPOP