NRS W's Silkweight Blå Atoll Hoodie nvjclz2318-Paddeltröjor

Dekorationsbelysning för Trädgård solcell, Fjäril
Utomhusväggbelysning Konstsmide Parma 75 W Svart Välj en sida

Utomhusväggbelysning Nordlux Arn 28 W Svart
Sydney pollare låg - Med sensor

Dorre Opal Ljuslykta Glas 30 cm Vit Frost

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sagaform - PlanteringssetDammskyddsmask med ventil FFP2 EKASTU Sekur Mandil Soft V 412 084 5 stEurfilter L+D Upixx 26237 P3 R 2 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammskyddsmask med ventil FFP2 3M Aura 9322+Gen3 10 st
Latex Engångshandske Storlek (handskar): 9, L EN 455 L+D 14699 100 st
Arbetshandske Storlek (handskar): L Dewalt DPG24L EU 1 par

Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Ring Mässing

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Säkerhetssandaler Albatros Marathon XTS Low S1P HRO 44 S1P Svart, GråSäkerhetsstövlar Albatros 44 S3 Svart Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Värmeljushållare med text - Min fina sonYankee Candle Classic Medium Jar Midnight Jasmine Candle 411g eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Hjärta rosa
ESD Säkerhetslågskor Uvex 40 S1P Antracit

Sagaform, Oval Oak Ljuslykta 13 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor X1A 1 st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster A4 21x30cm Pappa <3 MorfarAEG Köksradio med CD & AUX inCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Tamiya TT-02D Nissan GT-R Drift Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD ByggsatsRyze Tech Tello Quadrocopter RtF KameraflygningModellflygplan borstlöst driftset Multiplex 1-00012 Passar till: Multiplex Extra 330SC Indoor Edition

Läs mer...
DC 5.5mm power förlängningskabel 3 meter
Punk Air Agilis Blå RC drönare ARF 630 mm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 20000 rpm Varv: 21Programmeringsbox Absima Passar till: Revenge-Regler SerieBÄNKBELYSNING LED 9W VIT
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbil Euro-optik Svart 2 stKardanaxel ädelstål 92-122mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50046 1 stImmersion RC Race Timing System LapRF att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
RC Segelbåt Jamara Atlantique RtR

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Spinner med fläktöppning Pichler C8526 Aluminium
Yuneec 2-blad Multicopter-propeller-set YUNH520102 Yuneec Typhoon H Plus, Yuneec H520

EU-kandidaterna om Frontex' budget

1:14, 1:16 Thicon Models 50211 1 st

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCarmina lampa mini turkos (32 x 22 cm)Jupiter Plafond VitRetro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "POPCORN" ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vila - Vicava SS Top, Svart
RUE de FEMME Abby skjorta, Off vit
Soya - Fair 2, Svart
Poster - Alfabet stor och liten Svart 30x40cm

Viktigt!

Soya - Felicity 186, Mörkblå
Only - onlNova 3/4 Sleeve Top Peachy Flower, Mönstrad
ZOEY June blus, Krämfärgad

Kontakt

Väggdekor - Skateboardåkare

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Aromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle Rosa
Whisky glas - The Boss

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

My Little Pony Pyjamas rosa
Masha and The Bear Kortärmad pyjamas lila

Stöd FARR!

Barbie Kortärmad T-shirt turkos

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ONLY & SONS Skjorta, Svart