Classic Ljusblå XXL Blus Loose nvjclz22424-38/40

Film, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Elisabeth Taylor, Linda Evans, Jane Fonda
The far side 1995 off the wall calendar - Gary Larson - Ny Välj en sida

Levande skog i fara, samlarobjekt, numrerad
Från Jerusalem till Rom (förra + senare delen) 1884 inb

Antik bok, The wonders of science or young Humphry Davy av Henry Mayhew, 2a uppl

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,FRÅN JORD TILL BORD Stina Algotson & Janne Hansson 2007Göte Göransson - Mina InsektsvandringarHelt ny Absolut Java sixth edition Savitch sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Haynes - Audi 100 & A6 Maj 1991 till 1997 Bensin & Dieselmot
Ford Taurus/Sable Shop Manual 1987
Ett öppet hjärta 9789177112259

Bob Dylan: MEMOARER Första delen - 1:a upplagan!

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.INSTRUKTIONSBOK BMW 1600/1800OK verkstadshandbok Ford Taunus 1971-1979 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",TrädgårdslivContinental Political Thought av Terrell Carver & James Martin eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Tal hållet i vetenskapsacademien 1832
7 st. Motor Klassik .veteranbilar tidskrift

Brutna lansar. Mellan två eldar i Moskva.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Suzuki GSX250 verkstadshandbok

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av CALAZO CALAZO Padjelantaleden 1:50.000Tidningen Lektyr 53 nummer från 1949 (Komplett årgång)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Production and operations management.Husmodern 1984-45 ABBA Agnetha.Kristin Kaspersen.ABBA Björnbok HANDARBETE Färga garn och tyg HILKKA RÅBERGH retro

Läs mer...
BATIKHANDBOKEN Sisefsky / Sandberg + BATIK SOM HOBBY Edenholm / Åhlberg
KOKKONSTEN - ALLT FÖR DET INTERNATIONELLA KLASSISKA KÖKET

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Claes Karlsson - Fruktfrestelser Nya och spännande fruktsallLCHF KOKBOK till fest & helg Annika Dahlqvist & AiramSVENSK FOLKKONST Del 2 Bengt Jacobsson 1985
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHERRLJUNGA HEMBYGDSFÖREING - HERRLJUNGA TARSLED...., 2003Proffsryttarens ridlära - Hölzel & Plewa (Svårfunnen)Måla Akvarell av José M. Parramón & G. Fresquet att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Spionage och sabotage i Sverige (bibliofil 10/150) Lyxutgåva

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Niccole Ronsard - Fri från Celluliter /få en fast slät och v
Steam, Steel & Shellfire

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Andra världskriget

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTRILOGIN OM HÄRSKARRINGEN J.R.R. Tolkien 1982Drömmen om Bed & Breakfast Vandrarhem och pensionatDemocracy, Conflict and Human Security: Further readings ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Grundlagen der reproduktionstechnik
34 nr av Fotografisk Tidskrift, 5 hela årgångar.
Svea 1894-36 Doktor Sjuksköterskan Kate Marsden Bildrepo
Tyskland. Zeppelinförsändelse 29/3 1936.

Viktigt!

Overland Mail 1958 USA förstadagsbrev + 6 st. frimärken
Litauen 1921 par Mi92u* där u betyder otandad par är SÄLLSYNTA KV 600 SEK
Lacy wire jewelry,

Kontakt

Planhyvlad Ask 6x33 mm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fog 44.
13 st halogen belysning 150W IP44

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Antik handtag i mässing
5 st APGT1135 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts

Stöd FARR!

Borr- bitssats i 18 delar Luna

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Fyra svarvämnen lagebrons