United of America från år 1857, 70x55 cm Karta States nvjclz20970-Kartor

Cocoon Mummyliner Microfiber Twilight Blå (2019)
Cocoon Blanket/Sleeping Bag Fleece Tuareg Välj en sida

CAMPZ Tent Poles Fiberglass Set 8mm/4,55m (2019)
CAMPZ Tältlina 20m/4mm Vit (2019)

CAMPZ Trentino Tent 2P (2019)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Primus Commuter Mug 0,3l Deep Blå (2019)CAMPZ Soft Cooler Bag 26L Blå (2019)Osprey W's Tempest 9 Iris Blå (2019) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Petzl Swivel Open Carabiner
Edelrid Performance Static Rope 9,0mm 100m snow
Petzl Pantin Foot Ascender Right

High Peak Texel 3 Tent Blå/Grå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Camp Tri Cam 3.5Edelrid Sit Start II Compact Mat night-oasis Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Petzl Actik BlåSea to Summit Map Case Large 23x33 cm (2019) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

High Peak Ontario 3 Tent Blå/Grå
Arc'teryx Blanca 19 Tote lt chandra

Easy Camp Meteor 200 Tent

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Haglöfs Lava 90 Duffel Bag Blå Ink/Tarn Blå (2019)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av speedo Pullbuoy Mash Up Turquoise/Lime PunchÅhlens +, Klänning, Strl: XXL, Svart/VitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Pullover Tröja Svart Långärmad Storlek 36 (medium)Hunkydory Kortärmad tunika Storlek XS Brun Bomull Broderi SwedenIsolina S, Polotröja, Strl: XL, Vit/Grå

Läs mer...
Noa Noa fri frakt grön tunika blus romantisk stil topp spets XXL
Gudrun Sjödén, Tröja, Strl: XXL, Beige

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Elegant tunika 54/56Tiger of sweden Mere blouse stl 36 svart topp blusEster Elenora, Tunika, Strl: M, Grå/Svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFilippa K, Blus, Strl: M, SvartCerise linkjol VIVENTY By Bernd Berger stlk 42 100% linBlommig lila, lång kjol, Gudrun Sjödén XL att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Zizzi, Jeans, Strl: 46, Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vit Topp i storlek 54/56
Dam Topp Ärmlös Svart XL

EU-kandidaterna om Frontex' budget

V-ringad topp i ekologisk bambu stl L (vit)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMiH Jeans, Jeans, Strl: 25/32, SvartÄkta vintage unik 80-tal lila sammet top skjorta blus HalloweenFRI FRAKT! SNYGG SVART BIKINI MED HÖG MIDJA, STL XL ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Baum Und Pferdgarten, Shorts, Strl: 34, Nedia Pants, Brun/Mörkblå/Vit
By Malene Birger, Byxdress, Strl: M, Barny, Svart
Rödoute fri frakt A-linje manchester tunika blus retro stil bohem hippie 46 XL
Chr. Scrivers: Själaskatt I-II 1884-85 RARITET!

Viktigt!

Hardy, Thomas: Tess of the d'Urbervilles, Volume 1-2.
Orkidéer - Europas vildväxande arter
ELLEN + BLOMMOR FRÅN ELLEN Catarina Kruusval

Kontakt

Turbulensens tid, Alan Grönspan

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Building a Digital Forensic Laboratory: Establishing and Managing (Häftad, 2008)
Broschyr från Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

VÅRA TRÄDGÅRDSBLOMMOR Eva Burman Henry Eriksson 1992
Mazda 121 DB, 1991 - 1998, verkstadshandbok kopplingscheman

Stöd FARR!

HAYNES VAUXHALL CARLTON 4-cyl, petrol 1986 to 1993 1796 cc 1998 cc

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Peter Walker - Babymassage