mörka 50x70 cm Poster moln, nvjclz20790-Natur & Landskap

TUBBS M's Flex ALP 24 Snowshoe
Toko Ski Vise World Cup Fixation Device Välj en sida

ATK Freeride Spacer Touring Bindings Accessories
CAMPZ Parkland Tent 2P (2019)

KNÄSKYDD Art 2018-1 orange

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Terra Nova Laser Competition 1P (2019)Therm-a-Rest Z-Lite Regular CoyoteCAMPZ Lacanau Tent 2P (2019) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hilleberg Jannu Röd (2019)
CAMPZ Alu-Sittdyna (2019)
Exped SynMat 7 MW

Axelskydd

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Nordisk Alfheim 19.6 Zip-In-Floor (2019)Hilleberg Kaitum 3 GT Grön (2019) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Cocoon TravelSheet Thermolite/Silk Volcano GråCAMPZ Rubber Mallet with Peg Extractor (2019) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Step up bräda, inSPORTline
Cocoon Travel Pillow Nylon/Microfiber Small Charcoal/Smoke Grå (2019)

FRONTIER Träningshjul Mage / Rygg / Armar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Wildo Vikkopp Stor 6dl/20oz limr (2019)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Petzl Ascentree Rope ClampMetolius Foundry Training Board Blå/Blå SwirlCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Haglöfs Roc Rescue 40 Dynamite/Danger (2C8) (2019)Osprey Flap Jill Mini Dark MagentaThe North Face Base Camp Duffel L Hyper Blå/Cosmic Blå

Läs mer...
Exped Fold Drybag CS XXL/40L Cyan
Buff Merino Wool Thermal solid denim

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Rosa kort klänning ~ hot rosa ~ spets, tyll ~ storlek L mer som XS/S, 40.Tunika Gudrun Sjödén | Strl MDamtröja Blouse Shirt Armégrön Strlk 4XL Casual Loose
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSparsamt använd, Svart/vit klänning, 7/8 längd på ärmarna strlk 54Randig klänning i ekobomull Gudrun Sjödén strl XLVintage Blus 3/4 Ärm Brun Spets att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
blus svart sturlek 56

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mix By Heart Spetsblus Puderrosa Virkad Spets Rosa Blus Poncho Tunika Onesize
Oversized randig skjorta från Vintage Love

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kjol Holy Clothing Lucetta Maxi stl L/XL i Hav - Plus Size

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotIsabel Marant Étoile, Topp, Strl: M, Blå/VitDesigual, Topp, Strl: L, Mörkröd/Svart/FlerfärgadTopp/Blus Kortärmad Svart S ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vintage Blus Toppar Storlek 46 Beige Bomull Kristaller
Pelle P, Huvtröja, Strl: S, Mörkblå, Bomull
Long beach vit - Small - Vit bikini med fransar FRI FRAKT 3431
Bikini från Odd Molly. Märkesbikini. Flerfärgad. NY!! Original Stl M (3).

Viktigt!

  Produktnummer: 7544807

  Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
  med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
  Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
  Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
  Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

 • Avokado Strandfilt

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Bex Brännbollset Familj

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Badring Flamingo...

  Flamingo Badring

Norma Kamali, Baddräkt, Strl: L, Lila
Byxdress - Jumpsuit svart, storlek L, 64330
Tunika/Klänning Floral Svart XXL

Kontakt

N. A. F. Paux, Franska protestantismens historia, antik bok, 1895

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Larsen, Karl: Bland kälkborgare i det gamla Köpenhamn.
NORSK OG SVENSK FLORA Johannes Lid 1974

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

LUNDS BOTANISKA FÖRENING - FLORAN I SKÅNE....., 2003
Bok Biografier Det Kungliga Året 1999

Stöd FARR!

Du kan hela ditt liv - Hay

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

INSTRUKTIONSBOK BMW 1600/1800