Valueline 4-vägs schuko-förlängningsuttag utan kabel vit nvjclz19940-Grenuttag

Poster Sjökort hamnar i Azorerna, 50x70cm
Poster röd måne, 50x50 cm Välj en sida

Poster segel yatch, 50x70 cm
Poster tävling på höghjuling, 50x50 cm

Rotting-trädgårdspaviljong 3x4m brun/kräm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster Amerikansk hot rod, 100x125cmPoster målning segelfartyg, 50x70 cmPoster abstrakt illustration, 50x70 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Distress Marker Penna - Tumbled Glass
Personal SureCut Plus Paper Trimmer - 30 cm - A4
Poster motorcykel, 50x50 cm

40 Vakuumpåsar-olika dimensioner

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster Musselförsäljare New York, 50x70 cmPoster New York, 50x50 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster Krom Stötfångare, 50x50cmPoster Svenska regenter, format 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bormioli Vinoteque Spirits Snifter 2 st. klar - 17 cl
Karta United States of America från år 1857, 70x55 cm

Poster Mt Lefory. Alberta USA 50x50 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

948 Soffbord pelare svart/ 1695:-

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Barnspärr / skåpsskyddHållare för tandborstarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bilar Påslakanset Bäddset Vändbart 135 x 200 cmPokemon Gympapåse Barnväska 42x32cm3D pussel i trä - dinosaur skelett - olika modeller

Läs mer...
Poster Billie Holliday, 50x70 cm
Poster - Escape and breathe No.6 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Gitarr Capo i metall - SvartKudde Vinter med lyktor LED-belysning 45x45 cmÖlglas Carlsberg Tulip Wave 25 cl
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHängande Spöke Huvud PropSvart Axelremsväska eller träningsväska i slitstark tygCasual skor i rosa färg, 7 cm höga sulor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sport Cykelglasögon - Solglasögon för Cykling (Vit)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Katt klösträd / klösmöbel Barney grå
Ford emblem till bilen mörkblått styling 14,8 x 6cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Toko NF Hot Wax 120g gul

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotExped Bivybag VentAir/PUCAMPZ Tent Poles Extendable 77-170cm (2019)Exped AirMat HL Duo M ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Timbuk2 Classic Messenger Bag S Gunmetal
Sea to Summit Big River Dry Bag 3L Orange (Röd) (2019)
nortik Allround Fiberglass Paddles 230cm 4-Piece

Viktigt!

H&M+, Tröja, Strl: XXXL, Grå/Svart
Comma Kortärmad tunika Storlek 36 Beige Viskos marinblå ränder
Maddison, Tröja, Strl: XL, Brun, Merinoull

Kontakt

South size 52/54 Sweater striped cotton 100% beige

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Ny Odd Molly tunika storlek 1
ZIZZI DAM BLUS SHIRT LÅNGÄRMAD TOPP TRÖJA TUNIKA SKJORTA STORLEK L ( 50 ) NY

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

GANT, Kortärmad Skjorta, Strl: 38, Blå/Rosa
Kilt, rutig kjol i ren ull, storlek 42

Stöd FARR!

Nya h&m svarta skinnbyxor byxor byxa skinn imitation hm 38

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Häftig svart kjol med fransar och paillettes från HM storlek 34