i stål 9 Husnummer rostfritt nvjclz19622-Trädgård

Spegel i svart yttermått 108x138 cm
2 Trädgårdsstolar konstrotting + 4 dynklädslar antikbrun Välj en sida

Universal 320 cm spännrem för hängmatta till träd
500 Plåtbord vitt/ 1990:-

Poster svartvit bild på röd buss i London, 50x70 cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Distress Marker Penna - Mowed LawnPoster vågor mot stranden, 50x70 cmRobust verkstadshylla i stålplåt 70 kg sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Partytält 3x3m grön
Poster Folgefond Glacier Hardanger Fjord Norway 50x70 cm
Distress Marker Penna - Peeled Paint

Poster - Skalbagge Guld 40x50cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.IGENIETTI Skål 25 cm med gummibottenRabbit Champange set Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Fototapet NON WOVEN Cherry Tree Garden4 solsängar aluminium Viktoria 4-stegs beige eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Sjöstjärna 40x50cm
Karta över Ytterån, Jämtland

Edding 330 tusch - Spets 1-5 mm - Röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

8 fönsterhandtag låsbara vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster Sjökort Umeå, 50x70cmPoster Transportmedel 50x70cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.305 Pläd Djurmönstrad Mink/ 495:-Poster Fiskar och skaldjur Format, 100x150cmMultifunktionssax - L: 23 cm

Läs mer...
Poster S-S Olympic 19060u Format, 21x30
Poster målat björnhuvud, 50x50 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster Tält, 50x70 cmPoster Illustration saxofon, 50x70 cmPoster Vintage car on RT 66,21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättExtra stora märkpinnar i träÅteranvändbar blöja x 4DAHLE Pennvässare i Bäst Kvalitet - dia. 8-12 mm - 1 st att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor - Mot drömmarnas land

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Valfångstfartyg Skaaö Norge, 50x70 cm
Cowboy maskeraddräkt-Maskerad-Halloween

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Bilar Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 72 st)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKlassiska seglarstövlar,gummistövlar damSolglasögon, UV Protection, JN125, SvartOrganiseringsset för Resväskor - Mörkblå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Cocoon Travel Mosquito Net Double Vit (2019)
MSR Hubba Tour 1 Tent Grå
Nigor Great Auk 2 Tent Willow Bough/Burnt Orange
CAMPZ Tent organizer universal (2019)

Viktigt!

Hilleberg Tarpstång (2019)
Primus Commuter Mug 0,3l Concrete Grå (2019)
Petzl Paw Small Röd

Kontakt

DMM Nutbuster

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Calazo Repovesi 1:25.000
Mammut First Trion 12 Imperial-Inferno (2019)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

speedo Equipment Mesh Bag Lime Punch/Oxid Grå
NYA HERR HALSDUK Sjal RANDIG Svart/Gris/Röd ** FRI FRAKT

Stöd FARR!

Autograph M&S 3/4 Sleeve Tunic Size XS Creamy Lace

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

En tunika i 100% linne från Gudrun Sjödéni stl XL