Tesy CN03 150 Cloud W EIS nvjclz1926-Hem & Trädgård

Magisk Kranbil som följer linjer, penna ingår
Alga På spåret Qube Välj en sida

Tomy - Pop Up Pirate - Barnspel
Brio Labyrint med övningsplattor

Winter Season Lyxigt Inslagningsset för Paket Guld

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kupolparaply med hundarVäggdekor väggord väggtext WCVäggdekor väggord väggtext Sätt på mig när jag är full! sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pop up-tält blå/orange
Pure2Improve Träningsmatta 182 x 61 cm svart P2I200060
Batteridriven Ljusslinga 10 LED lampor 2m, Varmvit

Poster - Praktlilja 30x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dörrstopp och Fönsterstopp - RödBabblarna Mjukdjur Doddo Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tandborstehållare Tandborsthållare tandborste sugproppKids Concept, Sittpuff, Mörkgrå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Jumbo Termometer 40cm inomhus eller utomhus
Kids Concept, Käpphäst, NEO, Mammut

R/C Traktor CLAAS Axion 850 med träsläpvagn RTR 1:28 Grön

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ljusstake Shiny, Guld

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Sagaform Winter ljuslykta vit 10 cmGloben Lighting Bordslampa Diamond KromCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor väggord väggtext Do more of what makes you happyUtomhusväggbelysning Smartwares Security Light 60 W AluminiumHelix väggbelysning - Corten

Läs mer...
Poster - Bokstaven D A4 21x30cm
Willson Filter 1001587 Filterklass/skyddsnivå: ABEK1P3 6 st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Säkerhetslågskor Honeywell SPORT AERE 43 S1P GråSäkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 39 S1P SvartESD Säkerhetslågskor Uvex 41 S1P Grå, Grön
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHörselproppar 36 dB Engångs EAR Classic Soft FP01800 250 parEmerio Slowcooker 4,5linterBär 9015-002.81 Eluttag Utanpåliggande låsbar Svart, Transparent att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Gosedjur Kanin - Blå

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Walkera Race Copter flygbatteri Passar till: Walkera Rodeo 110
Väggdekor Afrika Stor 56x61cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Växelmotor 12 V Modelcraft IG320005-3AC21R 5:1

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFartreglage för RC-bil borstlös Reely Car-Series 18A EZRUN-18A-SL 50 AGraupner Race Copter Freestyle CubeServo inbyggnadssats ScaleDrive 71000312 1 st ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reservdel Reely RE-5198268 Upphängning fram
Aromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle Turkos

Viktigt!

  Maximal effekt: 1500 W
  Optimal konvektion - upp till 25% snabbare rumsuppvärmning
  Precis termoregulator med en noggrannhet på 0.1 ° C
  Elektronisk termoregulator 10-30 ° C
  Upp till 21% lägre elkostnader
  Тhermostat kalibrering för att uppnå önskad komfort - temperaturkorrigering ± 4 ° С
  Inbyggd IEEE 802.11 b / g / n Wi-Fi-modul för kontroll över Internet
  Veckoprogram 24h / 7d med 30-minuters steg
  Adaptiv start med på / av-alternativ - ger optimal komfort och sparar energi
  Badrumsinstallationsalternativ - stänkskyddande IP24-skydd
  Fördröjnings startfunktion - 96 timmar
  Klass II
  Anti-frostskydd, fast vid 5 ° C, med på / av-alternativ
  Tangentbordslås / barnskydd
  Överhettningsskydd
  LED-display som indikerar önskad och faktisk rumstemperatur
  Robust metallkonstruktion


 • Byggkran- Giant Crane 100 cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Jamara R/C Klassiska Buss VW T1 1:16 Röd

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Adventskalender Brandmän...

  Original Stormtrooper Isform

Skrivbordslampa koppar SALADO
Taklampa svart GUAM
Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten 9789187785184

Kontakt

Taklampa bärnstensfärgad SANTON

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Kruka 46 x 46 x 44 cm vit ORICOS
Only - onlElcos 4/5 Top Night Sky Flowers SS19 Rose, Mönstrad

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

The Greatest Candle in the World Doftljus Mojito
Vila - Vichau Shirt, Offvit

Stöd FARR!

Fat Rosa/guld löv 27x14 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila - Viamella SS Top, Beige