Premium Vinyl På 30x183 cm - Vit - Rulle nvjclz18708-Väggdekor

Väggdekor "iPoop" 18*14cm
LED Candles Wax Set of 3 Colour Changing With Remote Control Välj en sida

600 stk.120x215 mm (B2) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
Proove Elko Dimmer Glödljus 60-400W

Ottawa konstgran/plastgran 150cm 110 LED

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Karta över Gnesta, SödermanlandKärcher Grovavskiljare (28631610)Poster - Röd woman 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Doftljus I Burk - Sex On Fire
poster vintage auto, 21x30 cm
Poster - Zebra Paradis svartvit 40x50cm

Dammsugarpåsar Panasonic MC-540

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.LogiLink Nätverksuttag 2xRJ45 CAT6Gold Elefant Candle Temerity Jones Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - I love you No.3 21x30cmPoster - Ananas Topical Diamond 40x50cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Panasonic MC-510
Poster - Delfiner barn 40x50cm

Dammsugarpåsar Rowenta RB 18 till 25

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

HQ LED-vägglampa för utemiljöer, oval, antracitfärgad (HQLEDWLOU

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av König Soldriven kameraattrapp för utomhusbruk grå (SAS-DUMMYCAM3HQ Dammsugarpåse Tristar - Solac JC802/917 (W7-52753/HQN)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.HQ Dammsugarpåse E51 Electrolux (W7-50597/HQN)Poster - Ananas Rainbow No.2 21x30cmPoster London Tower Bridge, 50x70 cm

Läs mer...
Poster - G klav Svart med Blå bakgrund 40x50cm
Poster - Love guld 40x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Krok i mässing med svart träPoster - I love the Ocean 40x50cmPoster - Diamant guld no.10 40x50cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättGångbelysning solcell 54cm kopparpläterat stålFörkromad stålkrage för diskbänken avloppsavfall 32mm diameterPoster In the end we only regret the chances A4 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Buffel no.1 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Coghlan's Elastisk spännrem (127cm)
Tavla/bild med drakar och krigare

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fiskars Classic Skräddarsax - Högersax - L: 27 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster jupiter lighthous Florida, 50x50 cmKontorsstol Office Sportsits svart/vinrödIGENIETTI Kylstav ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Affisch Harlet Davidson 50x70cm
Poster Borg med stor måne, 50x70 cm
Poster björkar vid vattnet, 50x70 cm
Poster abstrakt illustration, 50x70 cm

Viktigt!

Poster motorcykel, 50x50 cm
poster överlastad lastbil, 100x150cm
968,962,964 Bord + 2 Stolar med svart pu sits/ 2650:-

Kontakt

Poster Färgstänk format, 70x100cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster vindpinat träd, 50x70 cm
PJ Masks Pyjamashjältarna Kattpojken Bil Påslakanset Bäddset

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Avengers Matset Frukostset Servise
Napp RETRO, Mammas älskling

Stöd FARR!

Yatzy Spel 9789163614804

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Gitarr Capo / Barreklämma - Grön