Strömförlängningskabel Hane - Schuko Hona 3.00 m S Schuko Schuko nvjclz18691-Förlängningskablar

Dammsugarpåsar Siemens VS 70...Serien
Christ Figure on Cross 31cm Ornament Välj en sida

Dammsugarpåsar Bosch BSGL 50000 till 59999
IRMA Matstol Svart

METAL PIG PINK 43X21.5X45CM

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nexa LDR-075 Dimmer för LED 12-24VSagaform Oval Oak serveringsset 4 delarFototapet Toscana - en kvalitetstapet till marknads bästa pris! sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Lips delux 40x50cm
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.2 40x50cm
Poster - Do more of what makes you happy No.7 40x50cm

Dammsugarpåsar Siemens Super XS

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.5 21x30cmVideo/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82A) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Gold Elefant Candle Temerity JonesPoster - I love My Cat No.2 40x50cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Siemens Super S
Poster - Australia Kompass - Svart vit 30x40cm

Dammsugarpåsar Siemens BS55

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Sälen niki 30x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Merely Monroe no.3 30x40cmPoster - Dog fashion - Svartvit 40x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Smartwares Fjärrströmbrytarset 3-p 3500WProove Grenpropp 3-Väg 2 X Euro + 1 X JordadEPZI Strömställare med en knapp, utanpåliggande, IP54, 1 polig,

Läs mer...
König 4-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m kabel översp. (KNES
Poster - Too glam to give a damn Colour 40x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 40x50 cm, träram i guld och svartRetrotavla (8x11cm), FrihetsgudinnanLasse Åberg Mussaka Ovalt Serveringsfat 31 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBubbles träljusstake 4 ljus vitSolcellsbelysning klot 15cm med rotting basPoster - COCO Grå 40x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dra-upp-plastgran med guld dekorationer 185cm 150 LED

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ryda konstgran-plastgran vit 225cm PE-plast
Victorian Orchard 32-delars servis

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vattenbesparande duschflödesröduktion - 50% minskning av förbruk

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSpegel i svart, yttermått 57x107 cm2 LED-ljuslist med rörelsedetektorSENCOR Kaffebryggare, 12koppar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster fridykare, 50x50 cm
Poster bro i vinterlandskap, 50x70 cm
Poster stor våg, 50x50 cm

Viktigt!

Poster Ritningar Format, 70x100cm
Poster Brooklyn Bride, 50x70 cm
Poster glödande kol, 50x70 cm

Kontakt

Poster Illustration Orkester, 50x50 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Rusted cars along RT 66 21x30cm
Bilkamera för ökad trygghet på vägen - FullHD

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Figurskärplatta - A4 23x30 cm
Fluga för barn - Ljusblå

Stöd FARR!

Karta med blommor i syrafritt mulberrypapper !!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superman badanka