No1 Sagaform Marinadset BBQ nvjclz18592-Kök

Poster - Do more of what makes you happy No.14 21x30cm
Poster - Do more of what makes you happy No.21 30x40cm Välj en sida

Dammsugarpåsar Siemens VS 50XS240
Dammsugarpåsar Siemens VS 06G1831

2 Tier Dish Drainer

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Fashion Body no.9 30x40cmFiskars Röjkniv L WoodXpert XA23Dammsugarpåsar Siemens VS 90A00-99A99 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Christ Figure on Cross 31cm Ornament
Dammsugarpåsar Bosch BSGL 2MOVE1 - 3
Gastromax Kakmåttsset 3 delar

Chrome Dish Drainer Small

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Champion Dammpåsar Volta F1 5st 1FilteDon't forget to kiss me good night, Väggord Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",3 Pcs Glass Tealight Candle Holders With Hanging CrystalsRanex XQ-LITE - TRIO TAKLAMPA KATIE (XQ0964) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Fototapet Manhattan Skyline - en non-woven bildtapet till bästa
Husnummer i rostfritt stål 9

No1 Dulton Köksvåg Röd i Metall

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Rött hjärta No.3 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Ananas Topical Water 40x50cmPoster - Blåval barn 40x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Valueline 6-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m vitChampion El Skarvsladd/kabel 3.0mPoster - I love Royal init music Sosa No.1 30x40cm

Läs mer...
Poster - Cherry Tree - Svartvit 30x40cm
La Cave Wine Glass 48cl Set Of Four

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Century LED-rör Vision 18 W 1200 mm 4 000 K (FVT8-181240)BottenknoppDELTACO grenuttag 10xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel, vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSnowfall 5 LED träljusstake vitTallrik StonesMatservis GM28 Påsk - 8 delar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vit oljelykta 15cm ljusslinga

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Städer No.23 A4 21x30cm
Dra-upp-plastgran med guld dekorationer 185cm 150 LED

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Badhandduk, mörklila, 90x150 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDistress Marker Penna - Fossilized AmberBäddset 200x135 cm 2-delar röd983 Bar bord vit i plåt med alm top 1290:- ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SENCOR Vattenkokare Retro 1,7L
4 gardiner med öglor creme
Poster Mustanger, 50x50 cm
Poster Motorcycle Races 50x70cm

Viktigt!

Poster Otto Walker test kör en HD, 50x50 cm
Poster istappar, 50x70 cm
Poster Illustration kväll i stad, 50x70 cm

Kontakt

Poster snöskottning New York, 50x70 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vitboardmarker - spets: 4 mm - 4 st
Slöjdkniv inklusive slida - 10 x 2,5 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster, Rusty car, 30x42cm
Fälgtvätt – borste – bilen

Stöd FARR!

Batterier - AAA - 6 st

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Mästerflygarna - Super Wings Solglasögon