2-stegs köksbänk vattenfilter enkel filtreringssystem med kran nvjclz18347-Badrum

Dammsugarpåsar Siemens VS 69
Dammsugarpåsar Siemens Vs 66 Välj en sida

Dammsugarpåsar Waves VC-18055
10W SMD Anti Glare LED Security Light With PIR Motion

Dammsugarpåsar Foma 315/B

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Gabione Stenkorg 100 x 30 x 80 cmLyxiga Servetter i Textilimitation - 40 x 40 cm - Lime - 20 stServetter Dödskallar - 33 x 33 cm - 20 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Hugin - Hugin med påstyp S-bag
Poster - Vit Owl 21x30cm
Dammsugarpåsar Siemens VS 9131

Dammsugarpåsar Rowenta RB 520

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.4 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate and Bowl Set16pcs Cutlery Set Stainless Steel Deluxe Stylish in Display Case Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Fototapet Window Forest Trees Fog Leaves NatureDammsugarpåsar Fasett 9015-1148 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Foma 315/02
Dammsugarpåsar Volta 2406

Dammsugarpåsar Rowenta Artec RO 343

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Karta över Visby, Gotland

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - You cant buy happiness but you can buy No.5 40x50cmChristmas Windmill with Figurines made from Wood Natural ColourCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.MOVEMENT Matstol GråXavax Dammsugarpåse Ae0261X40CM LARGE STONE EFFECT BUDDHA HEAD

Läs mer...
König Antiklättringsremsa 450 mm PP brun (SAS-SPKS45B)
Poster - Undulater Svartvit 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - 100% Gay 21x30cmPoster - Ananas Topical - Svart vit No.3 40x50cmValueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRanex LED-soldriven plaststenslampa (5000.154)Fundament till väggväxthusPhilips Hue Vit and Color E27-Lampa att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HQ Dammsugarpåse Hoover H58 (W7-51028/HQN)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Century LED-rör Vision 18 W 1200 mm 4 000 K (FVT8-181240)
Poster - My Hero My Soldier My son no.6 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

basicXL Dammsugarpåse Electrolux / Volta E6 (BXL-50578/P)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSolcellsbelysning gångljus 60 lumen med 3h timerPoster - Städer No.22 40x50cmMatta Bali Aqua 70X200 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ren med huvud ner figur varmvit LED ljusslang
Landskap, oljemålning på duk, 50x60 cm
Poleringssvampar 150mm inklusive stödplatta 6 delar
Tala Pepparkaks set Djur

Viktigt!

Poster fyr, 50x70 cm
Väggdekor Evighets symbol 99*30cm
Strövagn 25 liter

Kontakt

Vedstaplare varmförzinkad 2-delars

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Sjökort Sandhamn, 50x70 cm
Poster Buddhastaty, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster brödförsäljare U.S.A, 50x70 cm
Vitboardtavla - stl. 45x60 cm - 1 st

Stöd FARR!

Poster vinter på uteservering, 50x70 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster Indian familj, 50x70 cm