Pale Blå Sky,Vincent Gogh, 50x40cm Van nvjclz18274-Canvastavlor

Dammsugarpåsar Rowenta Baloon
Dammsugarpåsar Coline VC-HT4508 Välj en sida

Dammsugarpåsar AEG Clario 2
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 60-69

Dammsugarpåsar Samsung RC Serien

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Philips DT197Dammsugarpåsar Bosch Ultra 11 SilenceDammsugarpåsar AEG AAM7124 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

6pc Shooter Drinking Game Set
Nonwoven Fototapet Waterfall - en kvalitetstapet till marknads b
Fototapet Stairs in Jungle - en nonwoven fototapet till marknads

Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z727

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Klädnypa vägghängd med texten Urgent !Dekorationshjärta Vitt 60x60 cm Hjärta Väggdekor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Colonial Candle M - FruitDammsugarpåsar Panasonic C-15C eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Hoover Micro power SC 155
4 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate and Mug Set

Dammsugarpåsar Hoover H 6

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

6pcs Colourful High Grade Plastic Utensil Set

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ranex Vägglampa E27 IP44 (RX 1010)Dammsugarpåsar Siemens VS 04G 1800 RapidCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.No1 Exxent Ostkniv 15 cmPoster - Fashion Body no.10 21x30cmDammsugarpåsar Siemens VS 70C00 - VS 79C99 Super M

Läs mer...
Dammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 30 000-39 999
Xavax Dammsugarpåse Xa 02

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Tucan fågel Svartvit 40x50cmSchneider Anslutningssats vinklat 1xDuplex SC (5970380)Poster - I love you Rainbow No.2 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLasse Åbergs Tomtar - 4 miniglas till fyndpris!DELTACO grenuttag, 12xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, brytare, 3m, svart (GTPoster - Papegoja paris 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
basicXL Dammsugarpåse Vorwerk Tiger VK 250 (BXL-53653/P)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tivoli Handled Ice Lipped Jug 2.3L
HQ Dimbar retroglödlampa med lysdiod E27 ST64 Clear 4 W 345 lm 2

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Doro 3500 Alarm-knapp Lila

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - I love the Sky 40x50cmPoster - Växter rainbow no.2 A4 21x30cmGLANS lampfot mässing 29 cm i metall ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Matservis GM09 - 18 delar
Matservis VM25 - 18 delar
Avslappningsfåtölj med fotstöd

Viktigt!

Poster Charlie Parker, 50x70 cm
Tala Kak Stencil
PVC-insynsskydd 70 m skiffer

Kontakt

SENCOR Brödrost 2 skivor Vit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fototapet NON WOVEN Hunts Mesa Sunrise
40 Vakuumpåsar-olika dimensioner

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Niagara falls, 50x70 cm
Poster segelbåtar i hamn, 50x70 cm

Stöd FARR!

Poster Amerikansk hot rod, 70x100

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster Karta Solsystemet ct00380 Format, 21x30cm