Lottring play - Svensk - 1-200 Fair - nvjclz17955-Kontorsmaterial

Retro Edison LED lampa med blått ljus
The Tbree Graces, Peter Paul Rubens,50x60cm Välj en sida

Poster - Världskarta No.13 21x30cm
Poster - Ananas Svartvit No.2 21x30cm

The Inspiration of the Poet,Nicolas Poussin,60x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Nilfisk Business (Nilfisk)Dammsugarpåsar AEG Smart 450Dammsugarpåsar AEG NTE 1100 Electronic sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Nilfisk Action A100
Dammsugarpåsar Electrolux CV 791 till 793
Dammsugarpåsar Miele Röd Magic

Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 70x100cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Miele CalypsoDammsugarpåsar Hoover 827 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4120Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3644 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Schuko Strömförlängningskabel Schuko Hane - Schuko Hona 3.00 m S
Dammsugarpåsar Hoover TPP 2330

Portrait of Duke Ferdinand-Philippe of Orl,Jean Ingres

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Samsung VC-5800-Serie

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Foma W 35Dammsugarpåsar Nilfisk GM 62CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Electrolux UZ 945Dammsugarpåsar Siemens Smily VS 01G571Dammsugarpåsar AEG AAM6300

Läs mer...
Dammsugarpåsar Wilfa FV 710-810
B329 Fotoram med plats för 4 foton vit 250:-

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Konstgjord julgran 140 cm 470 spetsar och formsprutadeTavla Flowers Bubbles Roses SosaDammsugarpåsar Voltage CJ718-140B
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAngel Figurine Ornament Gift IdeaNatural Pepper Mill with Salt ShakerVerbatim LED AR 111, G53, spot 25 grader, 230V 16W, varmvit, 610 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Fashion Body no.1 40x50cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Antique Finish Lighthouse Decorative Gift for Sea Loversent
Mobile Rechargeable Battery LED Lamp Flexible ML CA 120 F IP54 2

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Do more of what makes you happy No.6 40x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDELTACO Srömadapter, IEC 60320 C14 till IEC 60320 C7, 250V/2,5A,Poster - I love Shawn Mendes med hjärta 40x50cmValueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Too glam to give a damn Disco 30x40cm
König Trådlös dörr/fönstersensor för SAS-ALARM240 (SAS-ASDW240)
SENCOR Nutri blender Svart med 2 flaskor 1L & 0,8L

Viktigt!

Lisa pappersstjärna vit/röd 54cm
Poster - A smile is the prettiest no.5 40x50cm
Ståtlig bulldog i gul

Kontakt

Julby Panorama Glaskow Vit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Canvastavla Världskarta storlek 85x113
Poster - Skalbagge Guld 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster närbild på fiol, 50x70 cm
SUPERSNYGG XL EKO GOTSCERTIFIERAD DUK - ZEBRA

Stöd FARR!

M Jar-Viva Havana

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

2 HVLP sprutpistol (1,0+1,7 mm) + väska