- stor version Väggord Coffee nvjclz17636-Kök

Philips LED-lampa 2 st Classic 4,5 W 470 lumen 929001242901
610mm väggmonterad badhängare med handdukshängare Välj en sida

Matt vit glas frontpanel 100 mm timer extraktionsfläkt
Cottage at Nightfall,Vincent Van Gogh,65.5x79cm

Enkla dubbel stora knappar grundläggande inomhus ljusbrytare vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,London Street no.3 21x30cmFototapet Archway - en ren och sval foto tapet för både hem ochHercules Wrestling with Achelous,Guido Reni,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Morphy Richards Brödrost Aspect Scandi Vit 4 Skivor
Poster - Handmålade hästar 21x30cm
Laddningsbar trådlös infraröd rörelsekänslig LED vägglampa

vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x225 cm lila

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Worldmap Of Gold 30x40cmPoster - Världskarta No.34 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",600 599 Matgrupp ett bord + 4 stolar/ 2790:-Blossoming Pear Tree,Vincent Van Gogh,73x46cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

2x sediment 10um vattenfilterpatroner passar alla 10 "
DELTACO grenuttag med 4xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1,5m kabel, sv

Antik mässing dekorativa badhållare duschhandtag huvud grepp

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Giraff Twins 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SodaStream AlcoJet Gaspatron 60L ExtraPoster - Världskarta No.8 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.The Adoration of the Shepherds,Louis Le Nain,80x40cmDammsugarpåsar Electrolux Z 4820 till 4850Dammsugarpåsar Electrolux Z 340

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Elite 1600-1700
Nonwoven Fototapet Kilimandscharo - en kvalitetstapet till markn

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Samsung VC-5000Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3822 till 3826Dammsugarpåsar Numatic NQ 250
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Foma 315/BDammsugarpåsar Panasonic MC - E 7111Dammsugarpåsar Pullman GD 930 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Soldering and Glue Gun Kit with Helping Hand Magnifier

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Miele Xtra power S749
Poster - Elephant 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Siemens VS 9113

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar Rowenta RB 15Poster - You cant buy happiness but you can buy No.3 40x50cmDURALEX BUTTER DISH WITH FROSTED LID ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Woman illusion Royal init 21x30cm
Chrome Fruit Basket
Poster - Ananas Topical Nnightmare 40x50cm

Viktigt!

Brennenstuhl arbetslampa med 2+3xLED och Li-ion batteri, 78lm, s
Poster - Ananas Guld Grön Tropical 2 21x30cm
Poster - Ananas Rainbow No.3 21x30cm

Kontakt

Nexa, magnetkontakt/sändare selflearning för trådlösa brytare (L

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - My Hero My Soldier My son no.4 30x40cm
2 st träram i guld, innermått 13x18 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Funktion Konservöppnare Soft touch hand
Vira pappersstjärna på fot 54cm vit

Stöd FARR!

Poster - Sosa flower no.3 A3 30x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ett hjortpar i gult