Odalisque,Francois Boucher,53x64cm nvjclz17318-Canvastavlor

The Beach at Saint-Adresse,Claude Monet,50x40cm
The Church at Varengeville,Morning Effect,Claude Monet,60x50cm Välj en sida

The Beach at Etretat,Claude Monet,66x81cm
80mm 2,5 bar 120c 1/2 "sidoinmatningstermomanometer

WallArt Väggpanel 3D Flows 12 st GA-WA14

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,1/2 "resistent gjutjärns trädgård utomhusventil med slangadapterHävar inline vattenkula ventil 6/4 "hona tråd med avloppsventilMultiverktyg med 10 funktioner sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Claude Monet Painting,Pierre Renoir,85x60.5cm
Clifftop Walk at Pourville,Claude Monet,66.5x82.3cm
vidaXL Sidobord med mosaik grön/vit

Trädekorationer - Blommor - Fjärilar - Hjärtan - 200 st

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Skull with Burning Cigarette,Vincent Van Gogh,32x24.5cmThe Magpie,Claude Monet,60x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Karta över Hultsfröd, SmålandPoster - Svartvit Ren 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Smurf No.2 21x30cm
2-stegs köksbänk vattenfilter enkel filtreringssystem med kran

Träfigurer 6 st - Julhängen Ornament i Plywood.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Sidobord 40x30x41,5 cm Vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Landscape under a Stormy Sky,Vincent Van Gogh, 60x73cmFarmhouses among Trees,Vincent Van Gogh,28.5x39.5cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Världskarta No.24 21x30cmFototapet / Foto Tapet Moeraki Boulders - väggdekor som gör skilDELTACO skärmat vägguttag, utanpåliggande FTP 2xRJ45, Cat6A, vit

Läs mer...
Poster - Karta Blå Eye 40x50cm
Oiran,Vincent Van Gogh,80x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Fashion bag 30x40cmExklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 70x100cmStora hjärtan av trä med hänge - 9,5 + 15 cm - 6 st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt4 Piece 75mm Felt PadsPoster - Världskarta No.3 40x50cmStrömförlängningskabel 5 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar AEG Comfort 1102

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet Two Fire Dragons - en nonwoven tapet till marknads bäs
Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 2000 Turbo

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Ide Line Mistral Compact JC-861E

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar Electrolux Oxy3System EL 7024Dammsugarpåsar Siemens VS 32A00 till 33A99 Super EDammsugarpåsar Wilfa 1200A ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Z 65
VILLEROY AND BOCH LASAGNA PLATE SET OF 2 PREMIUM CERAMIC
Dammsugarpåsar Rowenta Extrem

Viktigt!

Karta över Överkalix, Norrbotten
Polypropylene Chopping Board
Mystic Eagle

Kontakt

Poster - Do more of what makes you happy No.9 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster -Kanin Here sleeps a princess 21x30cm
Poster - Australia Kompass - Svart vit 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

HiWatch HD DVR, 4 kanaler, HDMI/VGA output upp till 1080p, H264+
DELTACO grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, petskydd, svar

Stöd FARR!

König Brandvarnare batteridriven (SAS-SA120)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

HQ LED-list, lättinstallerad, varmt vitt sken, inom-/utomhus 1 6