Skrivbok Irland nvjclz16999-Anteckningsblock

The Bird-Organ,Jean Baptiste Simeon Chardin,60x50cm
Pierre Aymeric,CORNEILLE DE LYON early,50x40cm Välj en sida

La dame en bleu,Jean Baptiste Camille Corot,60x40cm
Dubbelramar - Furu - A4 - 1 st

Spegel i guld, yttermått 56x66 cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Good Morning Bäddset 5196-P DISTURB 135x200 cm vitFlower Garden,Gustav Klimt,50x50cmLång rörhylsa muffkontaktanslutning avloppssystem 40 mm diameter sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Assumption of the Virgin,PIAZZETTA Giovanni Battista,80x40cm
Affisch Mini Skogsduva
Mrs Frances Cleveland,Anders Zorn,60x40cm

Litet snyggt trähantverk med kragehålhål 15 mm diameter

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Jopa Register A4 - 1-5 - 90 g KraftpapperDanae,Gustav Klimt,77x83cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The Marriage,Peter Paul Rubens,50x40cmPoster - Kanel stång No.6 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Liten vitt krage för badrumsavloppsvatten överflöd 25mm
Poster - Julgranskulor No.3 40x50cm

The Bather of Valpincon,Jean Auguste Dominique Ingres,60x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

4 matsalsstolar i konstläder brun

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Einhell Sågkedja utbyte för GH-EC 1835 35 cm 52 TPoster - Målad isbjörn No.1 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Street in Saintes-Maries,Vincent Van Gogh,38.3x46.1cmPieta,Vincent Van Gogh,73x60.5cmPoster - Gröna blad med röda bär 21x30cm

Läs mer...
Exterior of Saint-Lazare Station,Claude Monet,50x40cm
Ballonger - dia. 23 cm - Mixade färger - Runda - 10 st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ProPlus Slangklammertång Set 3 delar 590173River Scene at Bennecourt,Claude Monet,60x50cmSmartline Desk, CEE 7/4, RJ45 ho,USB Typ A ho, Aluminium/Svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLa Berceuse,Vincent Van Gogh, 60x50cmEvening Landscape with Rishing Moon,Vincent Van GoghPoster - Little Birds 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet / Foto Tapet Sosa Blossoms - väggdekor som gör skillna

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL DSG Verktygssats för kopplingsbyte Audi, VW 7-växlad
47L Winter Salt Bin Blå Lid for Storage with Scoop

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kula Dummykamera IP44 Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotStrömförlängningskabel 2 m H05VV-F 3G1.5 IP20 SvartDammsugarpåsar AEG H2182Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z2200 - Z2265 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 140
Dammsugarpåsar Allaway CX
Dammsugarpåsar Foma 315
Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer ZSPANIMAL

Viktigt!

Dammsugarpåsar Bosch Nova BSA 1200
Krysslaser Laservattenpass laser level pro 3
Dammsugarpåsar Electrolux ZusoriginB

Kontakt

Ljus

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Melissa 640-189
Kvarn i ask från italienska Legnoart.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stainless Steel Multi Grater with Compartment
Fototapet Beach Path Nature Sea Sand Cliff

Stöd FARR!

DeWalt Metallborrsats HSS-G 19 st (DT5923-QZ)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

1 Litre Stainless Steel Hot & Cold