Poster - is favorite place to be No.1 40x50cm Together our nvjclz16926-Posters

The death of marat,Jacques-Louis David,50x40cm
Belisarius,Jacques-Louis David,60x50cm Välj en sida

Drömfångare. 2 vargar, av Lisa Parker
Skrivbok Galicien

Shulamit and Mary,Franz Pforr,34x32cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,The Return from Market,Jean Baptiste Simeon ChardinA Lean Diet With Cooking Utensils,Jean Baptiste Simeon Chardin,3Les Maisons Cabassud a Ville,Jean Baptiste Camille Corot,60x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Spegel - stl. 19x27x1,5 cm - Poppel
Hjärtljus par
Hyllor - H: 8+10+12 cm - B: 9+18+29 cm - Furu

200x250mm abs plast tillträde inspektion dörrpanel tall färg

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.St Paul the Hermit,Jusepe de Ribera,50x40cmPortrait of Sonja Knips,Gustav Klimt,50x50cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",1 1/4 "mässingskontroll utan returventil med plastinsatsWoman in Blå,Jean Baptiste Camille Corot,80x51cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

200x200mm abs plaståtkomst inspektion dörrpanel tall färg
Lottring - Fair play - Svensk - 1-200

Skrivbok Uppland

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

1-tums bsp-mässingskontroll utan returventil med plastinsats

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dörrskylt - Kejsarträd - L: 30 cm - H: 20 cm - 1 stGelly Roll Penna - Metallic SepiaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Einhell 12 V Mutterdragare CC-HS 12 2048303Einhell Trimmerspole för grästrimmer GC-ET 3023Albert Cahen d'Anvers,Pierre Renoir,79.8x63.7cm

Läs mer...
Still Life with Quinces,Vincent Van Gogh,50x40cm
Pro'sKit Kevlar Cutting Scissor, sax för att klippa fiberkablar,

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. DELTACO grenuttag, 9xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, petskyddad, 2m kabel, sDubbel 10-tums filterfiltreringssystem 1/2 "-anslutningVäggmonterat grepp + flytande tvålpump
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEnkla dubbel stora knappar grundläggande inomhus ljusbrytare vitUndergrowth,Vincent Van Gogh,46x38cmMona Lisa Mun retro Pappersvikt i glas 8 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Self-Portrait,Vincent Van Gogh,19x14cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet / Fototapet Shanghai Skyline - väggdekor som gör skill
Manillamärken - stl. 5x10 cm - Glitter - 6x15 st

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Worldmap Of Gold 40x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotXavax Övervakningskamera DummyPoster - Världskarta No.13 40x50cmLandscape with a Man Moving a barrel besi,MAGNASCO Alessandro ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC260
Dammsugarpåsar Hoover TF 2006
Dammsugarpåsar Hoover Micro power SC 115
Ess Tennis Orginalillustration rätt eller fel uppkast

Viktigt!

Dammsugarpåsar Nilfisk Season
Dammsugarpåsar Philips FC 8910-FC 8920
Dammsugarpåsar AEG AET 7700-7799

Kontakt

Third Zebra, 60x60 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Set of 2 Villeroy & Boch New Fresh Collection Pasta Dinner Plate
Chrome Dish Drainer Small

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Wall Hanging Light Up BAR Sign Röd With Vit Light Display
14X24CM GOLD PINEAPPLE ORNAMENT

Stöd FARR!

Poster - Fashion Body no.9 40x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Bosch Sphera 29